• Vanwege de nationale staking mogelijk langere levertijd

    Vanwege de nationale staking mogelijk langere levertijd

  • Gratis verzending vanaf 50,-

    Gratis verzending vanaf 50,-

  • Gratis retourneren binnen 365 dagen

    Retourneren binnen 365 dagen

Bamboe/wol pullovers met ronde hals

Bamboe/wol pullovers met ronde hals

Bamboe/wol pullovers met ronde hals

De term ‘pullover’ heeft in de afgelopen vijf jaar flink aan populariteit gewonnen. Het is een begrip dat inspeelt op een trui die over een overhemd gedragen wordt. Deze manier van kleden zie je steeds vaker terugkomen in de fashionwereld. Zeker in de herfst- en winterperiode is het helemaal van deze tijd om ‘de pullover look’ te omarmen. Zowel casual als stijlvol klassiek op een goede jeans of nette pantalon.
 

De all-season pullover: gemaakt van bamboe en wol

Heb jij het altijd warm en dan weer koud? Deze pullover met ronde hals kan in ieder seizoen, zowel binnen als buiten gedragen worden. Bij warm weer draag je deze op een ondershirt, terwijl je de pullover bij koud weer kunt matchen met een overhemd.

Bamboetextiel beschikt over eigenschappen die van invloed zijn op de warmte-uitwisseling. Bij warm weer voelt de stof frisser aan en bij koud weer juist warmer. Daar komt bij dat de pullover gebreid is met 1 draad (1 ply). Hierdoor is de stof niet te dik, maar biedt deze wel voldoende bescherming tegen de kou.
 

Less is more

De pullover met ronde hals heeft een minimalistisch uiterlijk. Het is een effen pullover die niet uitblinkt in gekke patronen, maar juist in subtiele details. De kleuren zijn mengsels van twee kleuren (melange kleureffect), waardoor er diepte in de kleur ontstaat. De ribboorden zorgen voor een mooie pasvorm. De handgelinkte naden geven een hoogwaardige afwerking. Stijlvol, minimalistisch en modern.