Bamboe sneakersokken en footies voor heren

Bamboe sneakersokken en footies voor heren

 1. Thomas Sneaker Sokken Zwart (4 paar)
  € 21,99
 2. Thomas Sneaker Sokken Wit (4 paar)
  € 21,99
 3. Thomas Sneaker Sokken Grijs (4 paar)
  € 21,99
 4. Thomas Sneaker Sokken Donkerblauw (4 paar)
  € 21,99
 5. Oliver Footies Zwart (4 paar)
  € 21,99
 6. Oliver Footies Wit (4 paar)
  € 21,99
 7. Oliver Footies Grijs (4 paar)
  € 21,99

Bamboe sneakersokken en footies voor heren

De sneakersokken en footies voor heren zijn allemaal gemaakt van bamboe. Dit betekent dat ze heerlijk zacht, antibacterieel en vochtopnemend zijn. Deze sneakersok is de perfecte sok wanneer je sneakers of andere lage schoenen draagt. De footies zijn de perfecte keuze wanneer je sok niet zichtbaar mag zijn in je schoen. Deze worden steeds populairder. Een bijkomend voordeel is dat de sokken een antisliplaag hebben. Zo blijven de footies perfect aan je voet zitten. De sokken hebben meer heerlijke eigenschappen:

 • Zijdezacht
 • Ruiken langer fris
 • Ventileren veel beter
 • Antibacterieel
 • Sneldrogend
 • Super absorberend
 • Milieuvriendelijk

 

Exclusief en uniek

Bamboe sokken van Bamigo zijn exclusief te verkrijgen via onze webshop. Dit om deze basics zo betaalbaar mogelijk te houden. Keep Cool! Je bestelling plaatsen gaat heel eenvoudig op Bamigo.com.

 

Onze bamboe sokken

Natuurlijk wil jij deze sneakersokken en footies toevoegen aan je sokkenlade. Onze sneakersokken zijn te verkrijgen in vier verschillende kleuren: zwart, wit, grijs en donkerblauw. De footies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

De Bamigo kledingkast

Zoek je meer onderkleding van bamboe? Probeer dan ook eens onze bamboe T-shirts, tanktops, singlets, longsleeves, boxershorts, korte boxershorts, slips en andere sokken. Alle T-shirts, boxershorts, korte boxershorts en slips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maar liefst zes verschillende maten. Onze andere sokken zijn te verkrijgen in de maat 39-42 en 43-46. Je vindt de bamboe basics hier: