Bamigo Ferander actie

De winnaars zijn bekend!

 

Actie 1: Win een bamboefiets bij je bestelling!

Winnaar: Dick Vredenburg met lotnummer  147746


Actie 2: Facebookactie!

Winnaar: Charlotte van Leuven

 

Van harte gefeliciteerd met jullie splinternieuwe Ferander bamboefiets t.w.v. €2149,-. 

 

 

Deze actie is afgelopen

Maak kans op één van de twee bamboefietsen bij Bamigo.com!

In samenwerking met Ferander hebben wij twee prachtige acties voor jullie waarbij je kans maakt op een bamboefiets ter waarde van €2149,-. We hebben een actie via onze eigen webshop en een via onze facebookpagina. Meer informatie? Lees snel verder!

Bamigo Fernander Blitz

Actie 1: Win een bamboefiets bij je bestelling!

Plaats een bestelling boven de €75,- op Bamigo.com. Je maakt dan automatisch kans op een gave Ferander bamboefiets. Binnen een week na het plaatsen van je bestelling ontvang je jouw unieke lotnummer per email. Bewaar dit lotnummer goed want op vrijdag 15 december 2017 maken we het winnende lotnummer bekend via de nieuwsbrief, social media en op deze pagina.

Actie 2: Facebookactie!

Vergroot je winkans op een bamboefiets en doe ook mee aan onze facebookactie. Like de facebookpagina van Bamigo en Ferander en deel de 'bamboefietspost' van Bamigo. Deze gelukkige winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 15 december 2017 via social media en op deze pagina.

Welke fiets kan ik winnen?

De Ferander Blitz bamboefiets draait om snelheid, comfort en design. Je hebt het allemaal met deze eyecatcher. Standaard uitgerust met acht versnellingen en 26 inch banden. Daarnaast krijg je er ook nog accessoires bij t.w.v. €250,-.

Wie is Ferander?

Ferander wil de wereld veranderen en ze beginnen bij de fiets. Bewust fietsen op een unieke fiets met een goed verhaal, dat doe je met een originele Ferander. Uniek want ieder frame is anders dankzij het gebruik van natuurlijk bamboe. Een goed verhaal omdat jongeren in Ghana een toekomst hebben dankzij jouw bamboefiets. Ferander maakt zo de wereld mooier en vergroot jouw fietsplezier.

De actie

Deze acties lopen van 1 november 2017 tot en met 14 december 2017. De winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 15 december 2017. Dit zal gedaan worden door Marks Wachters Notarissen. Benieuwd naar de actievoorwaarden? Deze vind je hier.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bamigo FeranderBamigo Marks Wachters

Klik hier om naar de webshop te gaan