26-10-2016

Nog niet helemaal overtuigd van de bamboe basics van Bamigo? Nu is er een tijdelijke actie: 30 dagen vrijblijvend proberen. Bestel je onderkleding en probeer het gewoon uit. De voorwaarden vind je hier.


30 dagen vrijblijvend proberen

De onderkleding van Bamigo is gemaakt met de meest hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor optimaal draagcomfort. We willen natuurlijk graag dat jij dit kunt ervaren. Daarom kun je al onze bamboe basics nu vrijblijvend proberen. Niet tevreden? Keep Cool! Binnen 30 dagen kun je de onderkleding gewoon retourneren.
 

Ervaar het zelf

Weet jij nog niet zeker welke maat je moet bestellen? Twijfel je nog over de kleur? Of ben je gewoon nog niet helemaal overtuigd van Bamigo’s bamboe basics? Geen probleem. Bestel de onderkleding en probeer het uit. Trek de bamboe basics aan en doe je ding, ga werken, sporten of zoek ontspanning. Bamigo is altijd je beste vriend en helpt je fris de dag door. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan kun je de onderkleding gewoon omruilen of krijg je het aankoopbedrag terug. Onze amigo’s zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 
 

Hoe werkt het dan?

Bestel de bamboe basics en onze amigo’s sturen deze naar je toe. Je kunt ze dragen of wassen of wat je maar wilt. Niet tevreden? Stuur ze gewoon terug naar ons door een retour aan te maken via onze website. Print vervolgens het retourformulier en voeg deze bij de zending. Onze amigo’s gaan dan meteen voor je aan de slag, zoals je van ze gewend bent.
 

Kleine lettertjes

Die zijn er niet. Bestel dus jouw bamboe basics zonder enige verplichtingen en zorgen. Heb je meerdere pakketjes met bamboe basics besteld? Maak dan eerst een setje open om te ervaren voordat je de rest uitprobeert. Mocht je ze terug willen sturen dan is dat beter voor het milieu en kunnen we er andere amigo’s weer blij mee maken. Keep Cool! Gedragen onderkleding gaat natuurlijk niet terug op voorraad.

Heb je toch nog vragen? Stel ze aan onze amigo’s, zij beantwoorden ze maar al te graag. Geen vragen meer? Wacht dan niet te lang en probeer nu de bamboe basics van Bamigo.

 

Naar de webshop