17-10-2019

Draag jij ook regelmatig een overhemd naar je werk? Dan heb jij je waarschijnlijk al vaker afgevraagd of je wel of geen T-shirt onder je overhemd moet dragen. Je bent niet de enige. Er zijn genoeg mannen die zich dit regelmatig afvragen. Alvast goed om te weten, er zijn genoeg redenen waarom het dragen van een ondershirt een ‘absolute go’ is.

WAAROM EEN T-SHIRT ONDER JE OVERHEMD?

Mannen dragen vaak een T-shirt onder een overhemd, colbert, hoodie of trui. Dit doen zij om de bovenkleding langer fris te houden en om professioneel voor de dag te komen. Een extra trigger voor een T-shirt onder een overhemd kan de extra warmte zijn of juist het feit dat een T-shirt onder een overhemd comfortabel zit en toch onzichtbaar kan zijn.

1. Langdurige frisheid

Door het dragen van een T-shirt onder je overhemd worden transpiratievlekken opgevangen. Hierdoor blijft je bovenkleding gedurende de dag langer fris. Een nog betere optie is een bamboe T-shirt. Bamboe neemt tot wel 70% meer vocht op dan katoen. Met een bamboe ondershirt blijf je dus nog langer fris.

2. Nette uitstraling

Een T-shirt onder je overhemd zorgt er niet alleen voor dat je bovenkleding langer fris blijft. Ook geeft het vaak een nettere uitstraling aan je outfit. De ondershirts van Bamigo zijn namelijk onzichtbaar onder je overhemd in tegenstelling tot een casual shirt, dat in veel gevallen wel zichtbaar is onder je overhemd. Weg met die contouren.

3. Optimale lichaamstemperatuur

Daarnaast beschikt bamboekleding over thermo control. In de winter beschermt deze unieke eigenschap je tegen de kou. In de zomer houdt een bamboe ondershirt je koel. Hiermee levert bamboe een belangrijke bijdrage aan het verkrijgen van een optimale lichaamstemperatuur.

4. Extra comfort

Zoals je weet is onze onderkleding gemaakt van bamboe. Het bamboe comfort ontdek je pas echt wanneer je het daadwerkelijk draagt. Het zachte textiel in combinatie met de perfecte pasvorm laat de onderkleding aanvoelen als tweede huid. Dit voelt aanzienlijk comfortabeler aan dan een overhemd dat je direct op de huid draagt.

EEN T-SHIRT ONDER JE OVERHEMD; WAAR LET JE OP?

De keuze voor het juiste T-shirt voor onder je overhemd hangt samen met jouw stijl. Zorg ervoor dat de pasvorm van het shirt goed is. Stem het halstype af op je bovenkleding, maar vergeet ook zeker niet te letten op de kleur van het T-shirt. Extra lengte is mooi meegenomen.

Welk T-shirt het beste onder jouw bovenkleding past is afhankelijk van je stijl en smaak. Het aanbod van Bamigo varieert in pasvorm, halsafwerking en kleur. Voor welk T-shirt ga jij?

BEKIJK T-SHIRTS