06-10-2020

In 2014 kozen wij ervoor om met bamboekleding een eigen koers te varen. In eerste instantie zijn wij begonnen met onderkleding voor heren. Onderkleding wordt rechtstreeks op de huid gedragen en aangezien bamboe ontzettend zacht aanvoelt was dit de perfecte match. Tegenwoordig hebben wij het assortiment uitgebreid met homewear. Bamboe nightwear is hier sinds kort een belangrijk onderdeel van geworden.

Vervolg op bamboe onderkleding

In augustus werd de pyjamabroek voor het eerst gelanceerd. De home- en in het bijzonder nightwear is een logisch vervolg op de onderkleding. Deze kleding wordt ook rechtstreeks op de huid gedragen, waardoor het zachte bamboetextiel zich uitstekend kan profileren. Bij het dragen van sleepwear staat comfort voorop. Bamigo’s bamboe nightwear is speciaal ontworpen om jou het ultieme draagcomfort te bieden.

Bamboe nightwear als tweede huid

De gladde bamboevezel zorgt ervoor dat de bamboestof enorm zacht aanvoelt. Het draagt lekker op de huid en voelt aan als een tweede huid. Nadat je bamboe nightwear van Bamigo hebt gedragen wil je niet meer anders. Het is toch heerlijk om na je werkdag je werkkleding te vervangen door een super comfortabele pyjamabroek? Met deze pyjamabroek kun jij ’s avonds echt relaxen.

In Bamigo nightwear mag jij zeker gezien worden. Een modern design in verschillende kleuren. Stap in de wereld van Bamigo en laat je verrassen door het comfort van bamboe nightwear.

Bekijk nightwear