post image

Bamigo en eKomi

Onze amigo’s proberen dag en nacht jullie wensen te volbrengen. Klantvertrouwen noemen ze dat! Jouw mening mag er dan ook zeker wezen. Sterker nog, van jouw mening wordt Bamigo alleen maar beter en beter. Wil jij ook je mening kwijt over de service van onze amigo’s? Laat je beoordeling achter via eKomi.

 

Bamigo schudt de handjes met eKomi

Voor een webshop als Bamigo is het belangrijk wat voor mening jij, als amigo van Bamigo, van ons hebt. Onze amigo’s zijn daarom erg blij met jouw mening en feedback. Weet je waarom? Zo kunnen wij ons merk sterker en steeds een beetje beter maken. En het leuke is dat jij daar dus invloed op kunt hebben.

Iedere amigo krijgt twee weken na het plaatsen van een bestelling de kans om zijn of haar ervaringen met Bamigo te delen via eKomi. Deze beoordeling is vervolgens te zien via eKomi voor iedereen die geïnteresseerd is. Onze amigo’s gaan uiteraard voor jou door het vuur en wensen de beste van de beste service voor jou. Soms kan het wel eens voorkomen dat een van onze amigo’s niet zo tevreden is over Bamigo. Keep Cool! Onze amigo’s doen er alles aan om deze ervaring om te zetten in iets positiefs. Daar ben je tenslotte onze amigo voor.

 

Wat jij wilt weten van eKomi

Maar wat is eKomi nou precies? eKomi is een van de belangrijkste internationale aanbieders van social commerce technologie. Er zijn al meer dan 10 miljoen professionele klantbeoordelingen verwerkt en dat maakt eKomi tot marktleider in Europa. En ja, wij hebben de eer om met deze marktleider samen te mogen werken. Dit doen we om jou tevreden te maken en te houden. Tevreden amigo’s zijn immers de beste amigo’s. Waarom wij hebben gekozen voor eKomi? Keep Cool! Dit leggen we je graag uit. EKomi verzamelt alleen onafhankelijke en transparante beoordelingen van klanten. Onze amigo’s kunnen dus met zekerheid zeggen dat de echtheid van de beoordelingen gewaarborgd blijft. En dat zorgt er natuurlijk voor dat het beeld van Bamigo realistisch is. Iets waar jij, als amigo van Bamigo, dus iets aan hebt.

 

Alles voor onze amigo’s

Via eKomi hebben onze amigo’s ook de mogelijkheid om direct met jou in contact te komen. Mocht je niet super tevreden zijn over onze service dan kun je daar kletsen met onze amigo’s en samen tot een goede oplossing komen. Door onze goede samenwerking met eKomi scheppen we nog meer vertrouwen en vliegt onze klanttevredenheid steeds naar een hoger level. En dit allemaal voor jou. Bestel snel je T-shirts, longsleeves, tanktops, singlets, boxershorts, korte boxershorts, slips of sokken bij Bamigo en laat je mening aan onze amigo's horen via eKomi.

 

Bestel nu jouw bamboe basics

Delen:

Terug naar de webshop