08-06-2016

Onze onderkleding is allemaal gemaakt van bamboe! Van bamboe? Ja, dat lees je goed! Geloof het of niet, sinds een aantal jaar is het mogelijk om kleding te maken van bamboe. De liefde voor bamboe gaat bij onze amigo’s door de maag en dat heeft vele redenen. Al nieuwsgierig wat Bamigo voor jou kan doen? Keep Cool! We delen we ze maar al te graag met je!


De voordelen van T-shirts, boxershorts en sokken

Alle amigo’s van Bamigo zijn stapelgek op de onderkleding van Bamigo. En dat is niet zo gek! Juist omdat onze onderkleding is gemaakt van bamboe heeft het vele voordelen tegenover andere onderkleding. Amigo’s van Bamigo hebben bij de ontwikkeling van de T-shirts, boxershorts en sokken speciaal voor jou uitvoerig gelet op een goede afwerking en een super draagcomfort. Draag jij Bamigo, dan voelt dit aan als een tweede huid. Onze onderkleding vindt namelijk altijd een perfecte aansluiting met jouw lichaam. En deze tweede huid is er ook nog zo eentje die lekker zacht is.  Daarnaast zijn onze T-shirts wel tot 10 cm langer gemaakt zodat ze je broek niet verlaten en jij ze makkelijk kunt dragen onder een overhemd of trui.
 

Lekker fris

Maar ook bamboe als textielsoort heeft heerlijke voordelen. T-shirts zijn anti-transpirerend en dat wil zeggen dat transpiratievlekken onder je armen verleden tijd zijn. Jij hoeft dus nooit meer in iedere spiegel te checken of je er nog fris bij loopt. Daar zorgt Bamigo wel voor! Hoe dat kan? Bamboe slurpt tot wel 70% meer vocht dan katoen en is ook nog eens anti-allergeen. Daardoor houdt het geen vieze geurtjes vast en kun jij de hele dag lekker droog en fris op pad. Een echte uitkomst hé? Dat is dus precies wat Bamigo zo uniek op de markt maakt! De amigo’s van Bamigo kunnen in ieder geval al niet meer zonder.
 

Keep Cool!

Dat is onze slogan en daar zijn we trots op. Wist je trouwens dat hier een dubbele betekenis in verstopt zit? Keep Cool! We zullen ‘m met je delen! Letterlijk betekent de slogan natuurlijk ‘blijf fris’. Ook staat deze voor ‘maak je geen zorgen’. Dat kan bijna geen toeval zijn. Draag jij onderkleding van Bamigo dan hoef jij je geen zorgen te maken want juist transpiratievlekken zijn verleden tijd en jouw frisse geur blijft behouden. Kijk, dat is nog eens een beste vriend in het dagelijks leven.

 

 

Bestel nu jouw bamboe basics