post image

Bedankt!

Met veel vertrouwen en zin stapten we gisteren in de auto richting Apeldoorn. Vandaag was het eindelijk zover, de uitreiking van MKB-innovatie top 100. Bij binnenkomst viel het meteen op dat er veel competitieve bedrijven meededen om de verschillende te winnen prijzen in de wacht te slepen. Het evenement startte met een hapje en drankje terwijl we naar onze VIP-tafel werden gebracht.

Eindelijk was het dan zover: de uitreiking van de publieksprijs. Vol spanning werd de envelop met de einduitslag tevoorschijn gehaald. Dankzij jullie, alle stemmers, hebben we een mooie 2e plaats weten te bemachtigen. Zonder jullie hulp hadden we dit nooit waar kunnen maken. Bedankt voor al jullie stemmen!

Naast de publieksprijs die we heel graag in de wacht wilden slepen, was Bamigo ook nog in de race om het meest innovatieve bedrijf van Nederland te worden. Er zijn veel goede en innovatieve bedrijven voorbijgekomen. Ook bij de vakjury vielen we goed in de smaak. We hebben een mooie 29e plaats weten binnen te slepen. Al met al een enorm leuke, leerzame en innovatieve dag.

Meer lezen over de MKB-innovatie top 100 van de Kamer van Koophandel en de publieksprijs?

Klik hier

Delen:

Terug naar de webshop