15-03-2017

Je weet nu hoe je de perfecte combi maakt als het gaat om T-shirts en blazers. Maar wat als het gaat om de combinatie van T-shirts en een broek? Sowieso bestaat de perfecte look niet alleen uit bovenkleding.

Eerder heb je gezien dat er verschillende combinaties met T-shirts en blazers zijn die succes kunnen uitstralen als de basis goed is. Onze amigo’s adviseren je ook graag over de mix tussen T-shirts en broeken.
 

Chino's & spijkerbroeken

De casual favoriet van velen als vervanging voor een pak: de broek. Een spijkerbroek is perfect voor veel gelegenheden. Ben jij even klaar met het dragen van een broekpak maar wil je wel stijlvol blijven? Trek eens een chino aan. Kies je voor een spijkerbroek? Focus je op de spijkerbroek die bij jou past en waar je je goed in voelt. Probeer wel de stijl aan te houden die je doorgaans hebt zodat je je er altijd comfortabel in voelt. Ga je voor een chino? Zorg ervoor dat deze altijd goed past en dus niet te straks zit. De tailleband hoort boven je bekken te zitten en je moet je benen nog steeds kunnen buigen zonder dat het oncomfortabel wordt en de stof beschadigd. Heeft je chino dit allemaal? Dan is deze perfect voor je.
 

Kleuren en laagjes

De hoofdregel die onze amigo’s je graag willen bijbrengen en je altijd in je achterhoofd moet houden: kies verschillende kleuren voor je T-shirt en voor je broek. Een witte chino met een khaki of zwart T-shirt, een blauwe broek met een wit of zwart T-shirt, een beige chino met een wit T-shirt of een zwarte broek met een grijs of wit T-shirt. Vier makkelijke combinaties waarbij het contrast het verschil maakt. In ieder geval, als je spijkerbroek of chino perfect aansluit met je lichaam kun je niet zo snel een fout gaan wat betreft je T-shirt. En om je outfit helemaal af te maken, kies een effen jasje of blazer. Nieuwsgierig naar de perfecte combi hiervoor? Lees snel deze blog.
 

Proberen en combineren

Onze amigo’s vertelden het je al eerder en vertellen het je graag nog een keer: het is zo belangrijk dat je blijft proberen en combineren zodat je ontdekt welke combinaties jou het beste staan. Pluk twee random kledingstukken uit je kledingkast en trek ze aan. Combineer net zolang totdat je verschillende combinaties gevonden hebt. Succes.

Bestel het perfecte T-shirt hier