18-01-2017

Het dragen van een jasje of een pak lijkt simpel, maar dat is het niet. Veel mannen maken fouten in het uitzoeken van de juiste kleding. Misschien is dat wel de reden waarom veel mannen het gewoonweg weigeren om verschillende kledingstukken te combineren. Waag je de sprong? Hier zijn drie regels die je wellicht kunt gebruiken: houd het simpel, speel met verschillende lagen en kleuren en ga gepast om met accessoires.


T-shirts en blazers

Vandaag de dag is het volgende een veel voorkomend onderwerp als het gaat om mode: de beslissing die mannen maken wat betreft het dragen van een T-shirt onder een jasje of blazer. Bij Bamigo houden we van die stijl. We geloven erin dat je met een goed T-shirt je outfit helemaal perfect kunt afmaken.

Tips & trucs

Het probleem is dat je wanneer je te snel een combinatie kiest missers maakt wat betreft je kleding. Onze amigo’s adviseren je deze drie simpele regels op te volgen voordat je een beslissing maakt.
 

1. Als eerste, houd het simpel: zorg ervoor dat je kies voor een T-shirt met de beste pasvorm en kleur. Een T-shirt dat goed aansluit aan het lichaam en een goede vorm rondom de nek heeft is dan ook wat onze amigo’s je aanbevelen.

2. Daarnaast, combineer kleuren en lagen op de juiste manier: vermijd T-shirts die donkerder zijn dan je jasje (vooral als het gaat om effen jasjes) en let op kleine details. Switch ook eens tussen verschillende soorten T-shirts. Draag je een jasje tijdens de warmere dagen dan kun je vaak de mouwen opstropen of omslaan en vastzetten met knoopjes.

3. Als laatste, voeg accessoires als een sjaal, een hoed of een gave tas toe aan je outfit. Je kunt de kleur van deze accessoire bij meerdere accessoires weer terug laten komen voor nog meer effect. Belangrijk is dat je niet teveel accessoires kiest. Wij adviseren het te houden bij niet meer dan twee accessoires.
 

Zeker niet onbelangrijk


Een andere tip waar je ook goed op moet letten: gebruik niet teveel verschillende vormen, kleuren en accessoires. Dat zorgt er al snel voor dat de finishing touch van je outfit achteruitgaat. Houd daarom goed in je achterhoofd: less is more!

Moeite met het vinden van de juiste blazer? Het juiste jasje of de juiste blazer mag niet te groot zijn. Zeker niet wanneer je er een T-shirt onder draagt. Doe je dit wel, dan vallen jij en je T-shirt al snel in het niet. Voor een mooie casual look kies je voor een zwart of bruin jasje op je spijkerbroek gecombineerd met een wit of khaki T-shirt. Onze amigo’s zijn ervan overtuigd dat jij de stijl gaat vinden die bij je past. Natuurlijk perfectioneer je jouw outfit met onze bamboe basics. Probeer verschillende kledingcombinaties, jasjes, blazers en accessoires en maak je outfit af met de bamboe basics van Bamigo.com.

 

Het perfecte T-shirt vind je hier