18-03-2022

Ben jij op zoek naar witte effen heren T-shirts van goede kwaliteit? Dan ben jij hier op de juiste plek. Bamigo beschikt namelijk over diverse soorten witte T-shirts voor heren. De witte ondershirts zien er wellicht basic uit, maar zo voelen ze absoluut niet. Dat komt door de volgende vijf voordelen van Bamigo T-shirts.

1. Onzichtbaar

Vrijwel iedere man heeft er wel een paar in de kast liggen: witte ondershirts. Superhandig om te dragen onder een overhemd, trui, colbert of pak. Bij Bamigo heb je de keuze uit:

Om deze reden kan jij de onderkleding afstemmen op de halsafwerking van je bovenkleding, waardoor de ondershirts niet zichtbaar zijn.

2. Perfecte pasvorm

Bij Bamigo kan er zowel gekozen worden voor een slim-fit als loose-fit pasvorm. Het slim-fit T-shirt sluit perfect aan op de huid. Het loose-fit model is uitermate geschikt voor mannen die houden van een iets losser zittend T-shirt. Ondanks dat het loose-fit model iets losser draagt, sluit ook dit shirt mooi aan op de huid.

3. Kruipt niet uit je broek

Je herkent het vast wel: ondershirts die je continu omlaag moet trekken omdat ze uit je broek kruipen. Wanneer jij voor Bamigo kiest verhelp je dit probleem voorgoed. Dit komt doordat onze witte T-shirts extra lengte bevatten. Ook na het wassen blijven de shirts long-fit.

4. Extreem zacht

Naast de perfecte pasvorm en extra lengte zitten de Bamigo T-shirts erg comfortabel. Door de ronde en gladde structuur van de bamboevezel voelt bamboekleding extreem zacht aan. In combinatie met de perfecte pasvorm zorgt dit ervoor dat de shirts net aanvoelen als een tweede huid. Althans, dit is wat we regelmatig van onze klanten horen.

5. Blijf langer fris

Last but not least: met de ondershirts van Bamigo zal jij minder transpireren door je bovenkleding heen. Dit komt doordat bamboe tot wel 70% meer vocht opneemt dan katoen. Alhoewel transpiratie niet voor de volle 100% tegengegaan kan worden zal jij aanzienlijk langer droog en fris blijven.

Ben jij op zoek naar een kwalitatief wit heren T-shirt? Probeer dan de bamboe T-shirts van Bamigo en ervaar zelf het comfort.

BEKIJK ALLE T-SHIRTS