24-08-2018

Bamboo basics, de term zegt het eigenlijk al; basics gemaakt van bamboe. Bij Bamigo zijn we dagelijks bezig met basics van bamboe. Wat verstaan we bij Bamigo nu precies onder basics en welke basics hebben we allemaal?

BAMBOO BASICS VOOR HEREN

Bamboo basics, het zijn maar twee woorden maar het betekent zo veel meer dan dat. Onder heren basics verstaan wij alle onderkleding uit ons assortiment gemaakt van bamboe. Het assortiment bestaat op dit moment uit T-shirts, longsleeves, singlets, boxershorts, slips en verschillende soorten sokken. Onze heren bamboo basics zijn zijdezacht en hebben een goede pasvorm. Hierdoor is het draagcomfort extra hoog. Daarnaast zijn de bamboo basics ademend en daardoor behoud je langer een fris gevoel.

DE BAMBOO BASICS VAN BAMIGO

De bamboe T-shirts zijn te verkrijgen met een ronde hals, V-hals en een diepe V-hals in wit en zwart. Daarnaast zijn de T-shirts met diepe V-hals ook verkrijgbaar in de kleur khaki. Dit T-shirt is onzichtbaar onder je overhemd en dus perfect om te dragen als je basic T-shirt niet zichtbaar mag zijn. Longsleeves zijn te verkrijgen in wit en zwart met twee verschillende halzen, namelijk een ronde en een V-hals. Ook singlets zijn te verkrijgen in het wit en zwart.

Onze onze bamboo basics vallen ook de boxershorts van bamboe. Deze zijn te verkrijgen met lange en met korte pijpjes in verschillende basic kleuren en wisselende seizoenskleuren. Naast boxershorts bestaat het assortiment bamboo basics ook uit verschillende slips.

Naast T-shirts en ondergoed vallen ook sokken onder onze bamboo basics. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Naast normale sokken hebben we ook sneakersokken en footies, ook wel kousenvoetjes genoemd.

NAAST BAMBOO BASICS..

De bamboo basics zijn niet het enige producten die verkrijgbaar zijn in onze webshop. Wil jij iemand verrassen met onze bamboo basics maar weet je niet goed welke maat hij heeft? Bamigo heeft ook giftcards in vijf verschillende waardes in het assortiment. Leuk om te geven en om te krijgen.

NAAR DE WEBSHOP