08-02-2017

De meest belovende en meest romantische maand van het jaar is natuurlijk de maand Februari. Vol hoop en goede moed het nieuwe jaar gestart, meestal met goede voornemens, de winter is bijna voorbij en Valentijnsdag staat voor de deur. Onze amigo’s vinden Valentijnsdag een dag die gevierd moet worden. Maar de vraag is: kan iedere man en vrouw dit vieren of is het alleen de bedoeling dat koppels dit doen?
 

Wie viert er Valentijnsdag?

Als je kijkt naar de verschillende culturen zie je dat Valentijnsdag op verschillende manieren gevierd wordt. In de meeste culturen is Valentijnsdag de dag van de koppels maar in sommige culturen vieren ze het juist met beste vrienden of met familie. Wij zijn overtuigd dat iedereen dit voor zichzelf mag kiezen.

De druk om een partner te vinden die bij jou past, en al helemaal wanneer Valentijnsdag voor de deur staat, kan voor sommige mensen best moeilijk zijn. Of je nu wel of geen relatie hebt, de amigo’s van Bamigo vinden dat iedereen minstens een keer per jaar de liefde moet vieren. En waarom dan niet met Valentijn? Ben de meest waardevolle personen in je leven dankbaar en laat ze dat ook merken. Valentijnsdag is de perfecte dag om mensen te verwennen, je beste vrienden, andere liefdevolle personen maar vergeet ook vooral niet jezelf.

Maar wat is nou de beste manier om de liefde van je leven te verrassen op die speciale dag? En wat is de beste manier om jezelf te verrassen? Keep Cool! Daar heeft Bamigo de beste oplossing voor. Verras diegene of jezelf met iets dat heel comfortabel, zijdezacht en stijlvol is en het is altijd goed. Jij en de liefdevolle personen om je heen verdienen dat! De amigo’s van Bamigo delen de liefde voor onweerstaanbaar ondergoed van bamboe. Wij kozen ervoor om Valentijnsdag te vieren in stijl, iets wat iedere man zou moeten doen. Onze amigo's hebben een drie populaire producten geselecteerd die perfect zijn voor de dag van de liefde:

Johnson T-shirts Slim Fit V-Hals Wit   -   Paul Boxershorts Slim Fit Grijs-Zwart   -   James Sokken Zwart / Blauw / Grijs

 

Bestel je bamboe basics hier