22-02-2017

Stropdassen zijn nooit out-of-style en gaan met de mode mee. Met een stropdas zet je echt een stijlstatement neer. Welke stropdas past nou het beste bij jou? Een gebreide? Glanzende? Zijde? Of juist met motief?
 

Hoe knoop je een stropdas?

De keuze is reuze

Een ding is zeker. Een stropdas zorgt voor kleur en extra stijl als je een pak draagt. Maak hier dus een goede keuze in of laat je adviseren. Er is natuurlijk niets leuker dan het krijgen van complimenten over de goede keuze van je stropdas. Pas de stropdas aan aan de gelegenheid op dat moment. Heb je een sollicitatiegesprek of ben jij de hele dag het visitekaartje van het bedrijf? Een onberispelijke look met stropdas is dan onmisbaar. Zo ook bij een zakendiner of juist een feestje. Toch wordt daarbij ook vaak gekozen voor de vlinderdas. Beide passen vaak bij de dresscode.

Maar draag jij overdag een V-hals trui of een casual colbert met overhemd en een spijkerbroek? Ook dan misstaat de stropdas niet. Maar dan, de perfecte knoop, vaak het lastigste van de hele stropdas. Wist je dat er maar liefst 85 verschillende stropdasknopen bestaan? Onze amigo’s geven jou een top 3 meest gebruikte knopen.

- Four in hand
Heb je een korte hals van jezelf? Gebruik de Four in hand knoop en je hals wordt optisch verlengd door de slanke vorm van de knoop. Perfect voor iedere gelegenheid dus.

- Enkele Windsor
Deze knoop is een musthave voor iedere stopdasdrager. Prima voor iedere gelegenheid.

- Dubbele Windsor
Deze knoop geeft je een stevige statement uitstraling. Perfect voor een gelegenheid waarbij je je mannetje wil staan.
 

Tips van onze amigo's

Start op tijd met oefenen voor de juiste knoop en niet net twee minuten voordat je de deur uitgaat. Met genoeg oefening schuilt in iedere man een perfecte stropdasknoper. Draag T-shirts van bamboe onder je overhemd en kom met heerlijk draagcomfort de dag door. Onderkleding van bamboe zorgt dat je koel blijft wanneer het warm is en warm blijft wanneer het wat kouder is. Maak je keuze uit onze Williams, Johnson en Smith T-shirts of bekijk het hele assortiment T-shirts hier:

 

Bestel je bamboe T-shirts hier