11-08-2020

Tegenwoordig worden mensen steeds langer en kleding hoort hier natuurlijk op aangepast te worden. Een kledingstuk dat dagelijks door enorm veel mannen gedragen wordt is het T-shirt. Voor velen zal het herkenbaar zijn; de struggle van een T-shirt in hun reguliere maat dat net te kort is en opkruipt. T-shirts die wel de gewenste lengte hebben zijn dan veel te wijd. De komst van het lange T-shirt is de oplossing. Wat zijn de voordelen van lange T-shirts?

3 tot 5 centimeter extra stof

Onze T-shirts bevatten gemiddeld 3 tot 5 centimeter extra stof aan de onderkant. Deze zijn dus net wat langer dan de reguliere T-shirts maar wel met dezelfde breedte. Zowel onze ondershirts als de casual T-shirts hebben deze extra lengte. De reden voor de extra lengte bij onze ondershirts is echter wel anders dan bij onze casual T-shirts.

De ondershirts kruipen niet uit je broek

Een ondershirt draag je de hele dag als eerste laag op je huid en hoort dus lekker te zitten. Er is niets zo vervelend als steeds aan je shirt moeten trekken omdat deze opkruipt. Bij Bamigo hoef je niet bang te zijn dat deze uit je broek kruipen aangezien onze ondershirts voorzien zijn van extra lengte.

Extra lange T-shirts als bovenkleding

Verschillende trends laten zien dat er ook veel casual T-shirts met extra lengte worden gedragen. Lange T-shirts als bovenkleding zijn dus ook helemaal in de mode. Niets doet jouw outfit zo teniet als een T-shirt dat ‘zweeft’ omdat het te kort is. Naast dat casual T-shirts met extra lengte modieus zijn, zijn deze ook super praktisch. Met deze extra lengte draag jij jouw outfit met zelfverzekerdheid!

Sluit aan op postuur

Niet alleen voor lange mannen maar ook voor mannen met een standaardlengte en een vrij smalle bouw is het lange T-shirt een uitkomst. Normaal gesproken heeft een smalle man voor zijn postuur een kleine maat nodig. Het gevolg is vaak een te kort T-shirt. In geval van lange T-shirts kunnen zij gewoon T-shirts kopen die passen bij het postuur en tevens de goede lengte hebben. Het lange T-shirt is dus de perfecte uitkomst.

Beter voor je onderrug

Draag je een langer T-shirt dan krijg je minder snel een koude rug. Een T-shirt dat lang genoeg is zorgt ervoor dat wind niet rechtstreeks op je huid en spieren komt en je dus minder snel last van je onderrug krijgt.

Extra lange T-shirts van de beste kwaliteit

Tegenwoordig zijn er enorm veel lange T-shirts verkrijgbaar. De keuze is reuze en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Het begint altijd bij de basis, namelijk een T-shirt dat comfortabel zit. Een van de belangrijkste onderdelen die bepaalt of jij je T-shirt draagt is het hebben van de juiste lengte. Ook na het wassen blijven de Bamigo T-shirts de extra lengte behouden.

Comfort heeft naast de extra lengte ook te maken met het type stof. Alle T-shirts van Bamigo zijn gemaakt van bamboe en voelen daardoor superzacht aan. Dit zorgt voor een ‘next-level’ draagcomfort. Maak je keuze uit verschillende pasvormen, halsafwerkingen en kleuren. Voor welk T-shirt ga jij?

BESTEL EXTRA LANGE T-SHIRTS