30-04-2021

Niets zo frustrerend als sokken die afzakken tijdens het lopen, of sokken die zichtbaar zijn boven je sneaker. Daarom zijn footies die onzichtbaar zijn én niet afzakken onmisbaar in je sokkencollectie. Footies zijn bij vrouwen veelal bekend, maar ook mannen kunnen deze sokken dragen. Het is juist heel stijlvol wanneer je sok niet zichtbaar is in je schoen.

Footies met antislip op de hiel

Veel footies worden laag uitgesneden, zodat ze niet zichtbaar zijn in je schoenen. Maar een laag uitgesneden sok betekent vaak dat deze ook snel van je hak afglijdt en dat wil je juist voorkomen. Om te garanderen dat de footie de perfecte pasvorm heeft en niet van je hak afglijdt is er een uniek design gebruikt. De footies zijn voorzien van antislip. Deze soepele strip geeft de sok extra grip bij de hiel. Bij de hak is een stiksel in een Y-vorm gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de sok de vorm van je hak perfect volgt. De speciale band rondom je wreef zorgt ervoor dat de sok extra steun geeft aan je voet en nog eens extra garandeert dat hij niet afzakt.

Een naadloos gevoel

Vanwege de platte naden heb je geen last van irritante naden tijdens het dragen. Daarnaast zorgt het bamboetextiel ervoor dat de footies erg zacht aanvoelen. Deze functionaliteiten in combinatie met de perfecte uitsnede zorgen ervoor dat je met hoogwaardig comfort de sokken draagt en dat terwijl de sokken onzichtbaar zijn in je sneakerschoenen!

Ademende bamboe footies

Footies worden vaak gedragen bij warm weer. Warm weer betekent ook warmere voeten. Tijdens zulke dagen wil je graag zo lang mogelijk fris blijven. Met deze bamboe footies ervaar je langer een fris gevoel. Om ervoor te zorgen dat de sok extra ademend is hebben we een speciale mesh-structuur op de wreef gebruikt. Dit zorgt voor extra ventilatie en voegt nog een extra dimensie aan het hoogwaardige draagcomfort toe.

Kortom: dit is dé perfecte footie voor heren. Nadat je deze bamboe footie sokken ervaren hebt wil je niet anders meer.

Ervaar het zelf