23-09-2019

Het is algemeen bekend dat sneakersokken erg populair zijn in de zomer, maar tegenwoordig zijn er steeds meer mannen die sneakersokken ook in de koudere seizoenen dragen. Ondanks het gigantische aanbod hebben veel mannen last van hetzelfde probleem: sneakersokken die na een stuk lopen al aan de achterkant van je schoen zitten.

Waarom zakken veel sneakersokken af?

Ondanks de grote ergernis bij de consument zijn er veel sneakersokken, ook bekend als enkelsokken, die vroeg of laat afzakken. Dit heeft ten eerste te maken met de kwaliteit van de sok. De pasvorm speelt hierin een extreem belangrijke rol. Een sok die niet strak om de voet zit is gedoemd om af te zakken.

Ten tweede zien we dat veel merken er alles aan doen om een onzichtbare sneakersok te ontwikkelen. Deze sneakersokken worden dan (te) laag uitgesneden, wat de kans op afzakken aanzienlijk vergroot.

Sneakersokken die wel blijven zitten

Bij Bamigo zijn onze experts continu bezig om de pasvorm van de producten te verbeteren. Zo zijn de sneakersokken voorzien van een verstevigde hak en teen, wat niet alleen een positieve werking op de pasvorm heeft. Het zorgt er ook voor dat de sok beter bestand is tegen slijtage.

Daarnaast ligt onze belangrijkste focus niet op de onzichtbaarheid van de sneakersok. Wij hechten meer waarde aan een sok die niet afzakt. Onze sneakersok is voor een heel klein deel zichtbaar. Zolang jij de kleur van de sok op de kleur van je sneakers afstemt dan zal niemand het zichtbare gedeelte van de sok als storend ervaren. Sterker nog: als de kleur van de korte sok ook in je outfit terugkomt, dan wordt dat zeker gewaardeerd!

Bamboe sneakersokken in diverse kleuren

De sneakersokken van Bamigo bestaan voor 75% uit bamboe. Bamboe neemt tot 70% meer vocht op dan katoen. Met de comfortabele bamboe sneakersokken blijven je voeten gedurende de dag langer fris. Ga jij voor de zwarte, blauwe, grijze of witte sneakersok?

BEKIJK ALLE SNEAKERSOKKEN