21-02-2019

Voor zowel vrouwen als mannen is zwart een van de meest gedragen kleuren. Zwart is praktisch doordat je de kleur makkelijk kunt combineren met andere kleuren. Ook is de kleur praktisch vanwege het feit dat deze kleur iedereen staat, of je nou een blanke of getinte huidskleur hebt. Welke haarkleur je ook hebt, zwart valt niet uit de toon. Bijkomend voordeel: vlekken zijn vaak niet zichtbaar op zwarte kleding. Maar zwart is meer...

Zwart in ieder seizoen

Ondanks dat zwarte kleding zonnestralen absorbeert en warm wordt kan de kleur in ieder seizoen gedragen worden. Dit kan vanwege het neutrale effect dat de kleur met zich meebrengt. Hierdoor is het heel makkelijk om zwart met andere kleuren te combineren. Donkerblauw, grijs en groen zijn voorbeelden van kleuren die uitstekend gecombineerd kunnen worden met zwart.

Casual en zakelijk

Het zwarte ondershirt van Bamigo wordt voor meerdere gelegenheden gebruikt: casual en zakelijk. Het zachte bamboe T-shirt draagt heerlijk onder een casual hoodie of trui. Maar het wordt minstens net zo vaak gebruikt als basis voor een zakelijke herenoutfit. Draag jij je overhemd graag met een of twee knoopje(s) open? Kies dan niet voor een ronde hals maar voor een (diepe) V-hals.

Zwart op zwart

Weet jij van jezelf dat je vaak donkergekleurde bovenkleding draagt? Dan doe je er verstandig aan om te kiezen voor zwarte onderkleding. Het kan namelijk zo zijn dat je onderkleding zichtbaar is bij bepaalde bewegingen die je maakt. Op dat moment is het belangrijk dat je geen contrasterende kleuren gebruikt.

Zwarte ondershirts zijn onmisbaar doordat vrijwel alle mannen donkere bovenkleding in hun kast hebben liggen. Geniet jij binnenkort ook van het comfort van onze zwarte bamboe T-shirts?

BEKIJK ALLE T-SHIRTS