15-06-2021

Sokken zijn een essentieel onderdeel van je outfit. Bij Bamigo vinden we dat iedereen van kwalitatief goede sokken voorzien mag worden. Daarom bieden we onze meest verkochte sokken ook in grote maten aan.

Waarom grote maten sokken van bamboe?

Bamboe is de perfecte stof voor sokken. Dat komt omdat de vezels van de stof rond en zacht zijn. Dit maakt de stof heerlijk zacht. Daarnaast worden onze sokken gemaakt door middel van hand-linking. Dit zorgt ervoor dat de naad bij de tenen onzichtbaar én niet voelbaar is. De sokken voelen hierdoor zelfs zijdezacht aan. Omdat sokken bij de tenen en hak het snelst slijten, hebben de sokken van Bamigo een verstevigde hak en teen. Hierdoor profiteer je ook nog eens langer van het fijne draagcomfort van bamboesokken, ook in grote maten.

Hoge vochtopname

Bamboe heeft als overige fijne eigenschap dat het niet alleen vocht opneemt maar ook afvoert. Hierdoor blijven je sokken en voeten langer droog. Dit in tegenstelling tot andere textielsoorten die enkel ventileren. Bijkomend voordeel van bamboesokken is de antibacteriële werking, waardoor ze ook geschikt zijn tegen zweetvoeten.

Ben jij op zoek naar kwalitatief goede en zijdezachte sokken in grote maten? Probeer dan de sokken van Bamigo.

Bekijk sokken in grote maten