11-02-2021

Boxershorts zijn boxershorts hoor je men wel eens zeggen, maar niets is minder waar. Herenondergoed komt in veel verschillende soorten voor. Met lange pijp, korte pijp, slim fit, loose fit én met gulp. Gulp? Maar die zit toch juist in een jeans of broek? Dat klopt, maar ook het verticale of horizontale gat aan de voorkant van je boxershorts wordt gulp genoemd. Ook al is het slechts een overlapping van een stukje stof zonder rits of knoop.

Waarom een gulp in je boxershorts?

De gulp in je boxershorts is bewust zo gemaakt. Als je netjes gekleed bent en boxershorts zonder gulp draagt, kan het frustrerend zijn om je broek omlaag te doen. Als je een boxer met gulp draagt, kun je je shirt netjes in je broek laten zitten, waardoor een bezoek aan het toilet veel eenvoudiger wordt. Dat scheelt nog eens wat handelingen!

Bamboe boxershorts met gulp

Bij Bamigo hebben we sinds kort ook een mooie boxershort met gulp in ons assortiment. Deze boxershort is het beste van beide werelden. Door onze zachte materialen en perfecte pasvorm zit de boxer als gegoten. Daarnaast heeft hij ook nog eens een ademende werking, waardoor je de boxer zonder zorgen de hele dag draagt. De afwerking van de gulp geeft de boxershort een extra luxe uitstraling. Voeg jij de boxershorts met gulp aan je collectie toe?

SHOP BOXERSHORTS MET GULP