03-05-2017

Voor sommige mensen is een zakenreis volkomen normal terwijl het voor andere echt een uitje kan zijn. Iedereen wil natuurlijk een zo relax mogelijke vlucht en daarom hebben onze amigo’s 3 tips waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt.

We hebben allemaal wel al eens gehoord van de tip om je pak al aan te doen voor het geval je koffer zoek raakt. Ook proberen er veel wakker te blijven totdat het bedtijd is in het land van bestemming. De volgende 3 tips geven je een nieuw inzicht waardoor jouw vlucht comfortabeler verloopt.

1. Pak een tennisbal

Een geïmproviseerde tenniswedstrijd tijdens het wachten is altijd verfrissend. Natuurlijk is dat niet helemaal waar onze amigo’s naar toe willen. Maar een tennisbal is klein, goedkoop en een makkelijke oplossing om je massage tool te vervangen. Wat doe je met de tennisbal? Beweeg deze heen en weer met je voeten. Dit zorgt ervoor dat je spieren wakker blijven waardoor jij een relax gevoel krijgt.

2. Eet vegetarisch

Dit is niet ethisch maar praktisch bedoeld. Passagiers die iets ‘speciaals’ bestellen, iets wat niet vaak bested wordt, krijgen het eten eerder geserveerd. Zo kun jij rustig dineren en tijd voor jezelf nemen als de rest van de passagiers nog zit te wachten op hun eten.

3. Comfortabel in zakelijke outfit

Zorg dat je comfortabele kleding aanhebt. Niets is zo vervelend wanneer je kleding aanhebt die niet comfortabel zit. Zorg dat je onder je zakelijke outfit comfortabele onderkleding draagt. Dat zorgt voor een relax gevoel in het vliegtuig. Geef je onderkleding dus ook wat aandacht. Een zijdezachte stof, die goed stretcht en goed in je broek blijft zitten tijdens de vlucht is ideaal. Ook een voordeel zou zijn als de stof goed ademt en je goed op temperatuur houdt. Onderkleding van bamboe is speciaal ontworpen voor situaties als deze.

Bekijk de bamboe basics hier