post image

Heeft Bamigo ook bamboe onderkleding voor dames?

Of Bamigo ook bamboe onderkleding heeft voor dames? Dit is natuurlijk geen gekke vraag aangezien de bamboe onderkleding heerlijk zacht is en een erg fijn draagcomfort heeft. Deze vraag krijgen we dan ook regelmatig en daarom geven we daar in deze blog graag antwoord op.

BAMIGO VOOR DAMES

Op dit moment heeft Bamigo alleen bamboe onderkleding voor heren. Dit betekent natuurlijk niet dat Bamigo niet door dames gedragen kan worden. In menig kledingkast van de vrouw vind je tegenwoordig wel een mannelijk kledingstuk, al is het maar een simpel ondershirt. Wij horen regelmatig dat vrouwen onze producten zelf ook dragen. Helemaal geen gek idee aangezien de zachtheid en het fijne draagcomfort van onze producten. Maar welke producten dragen zij dan?

BAMBOE SOKKEN DAMES

De Bamigo bamboe onderkleding die de vrouw het meeste draagt is toch wel de bamboe sok. Zowel de sokken, sneakersokken en footies zijn populair onder de dames. De sokken zijn ideaal in de vrouwelijke laars of in combinatie met een lange broek. Zo ervaar je het fijne draagcomfort van bamboe zonder dat de sok zichtbaar is. Daarnaast zijn sneakersokken en footies populair onder dames wanneer de sneakers weer aangetrokken worden.

BAMBOE ONDERGOED DAMES

Ons bamboe ondergoed is natuurlijk niet gemaakt om gedragen te worden door dames. De bamboe hipsters worden gekocht voor de man en ook gedragen door de man. Het komt wel eens voor dat dames een hipster van de man proberen, dat deze bevalt vanwege de korte pijpjes en het zachte bamboetextiel en vervolgens door hen gedragen wordt tijdens het slapen.

BAMBOE T-SHIRTS DAMES

Naast de bamboe sokken en het bamboe ondergoed zijn er ook T-shirts die gedragen worden door dames. Welk type T-shirts zij dragen is vaak afhankelijk van de persoonlijke smaak. Uit ervaring kunnen we zeggen dat onze T-shirts met diepe V-hals en ronde hals en de longsleeve met ronde hals het meest gedragen worden door de vrouwelijke klant.

Ben jij vrouw en wil jij ook het draagcomfort van bamboe onderkleding ervaren? Zoek jouw favoriet in onze webshop.

NAAR DE WEBSHOP

Delen: