05-10-2016

De herfst is begonnen. Misschien betekent dat ook wel voor jou dat je kledingkast een boost kan gebruiken. Een boost met nieuwe kleuren. Maar natuurlijk wel met de herfst- en winterkleuren die trendy zijn. Onze amigo’s vertellen jou wat de top 10 kleuren is voor deze herfst en winter.
 

Top 10

Hé amigo, ben jij ook nieuwsgierig naar de top 10 herfst- en winterkleuren voor het najaar van 2016? Keep Cool! Hier ben je aan het juiste adres. Wij geven je de tien kleuren die volgens Pantone helemaal in zijn de komende maanden. Trouwens, Pantone is een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert. Alle tien de kleuren hebben een speciale naam. Onze amigo’s vinden die trouwens best wel chique klinken:

 - Riverside

Ook wel het blauw van de horizon genoemd met een chique uitstraling. Deze kleur oogt nieuwsgierig en optimistisch. 
 


- Airy Blue

Deze kleur oogt lekker zacht en geeft totale rust. Tenminste als we onze amigo’s mogen geloven. Wat vind jij?

Herfst- en winterkleuren

- Sharkskin
Shark..skin. De naam verklapt het al een beetje. Deze grijze kleur lijkt wel op het haaien grijs. Onze amigo’s denken dat deze kleur zijn naam daar dan ook aan te danken heeft.
 


- Aurora Red

Pantone vind Aurora Red een sensuele kleur die warm en plezierig is om naar te kijken. Onze amigo’s zijn het daar helemaal mee eens. Jullie ook?
 


- Warm Taupe

Een kleur die eigenlijk altijd gedragen kan worden door het tijdloze karakter. Lijkt wel een beetje op onze James sokken in beige. Wat trouwens ook een mooie herfstkleur is.
 


- Dusty Cedar

Deze kleur is eigenlijk familie van de roze kleur en straalt rode aardse tonen uit. Onze amigo’s vinden deze kleur warm en uitnodigend.
 


- Lush Meadow

Deze gave groene kleur geeft volgens Pantone pit aan de hele kleurenkaart van dit seizoen. Erg mooi om te combineren met Spicy Mustard.
 


- Spicy Mustard

Deze gave mosterd gele kleur gaan we veel zien de komende maanden. En zoals onze amigo’s al zeiden, erg gaaf om deze te combineren met die sprankelende groene kleur.
 


- Potter’s Clay

Dit is een herfstkleur die absoluut thuishoort in de herfstperiode. Deze mag dus ook zeker niet ontbreken in jouw herfst- en wintercollectie.
 


- Bodacious

De laatste herfst- en winterkleur uit de top 10 is Bodacious. Super gaaf om te combineren met zwart, rood of roze. Draag jij deze kleur dan blijf je zeker niet onopgemerkt.

Het bronartikel nalezen? Dat kan hier.
Heb jij je complete kledingkast onder handen genomen en zijn (een aantal) van bovenstaande kleuren aanwezig? De onderkleding van Bamigo kun je hier super goed mee combineren.
 

 

Shop hier je bijpassende Bamigo's