14-03-2018

Een stijlvolle herenoutfit begint met een basic T-shirt. Dat klinkt misschien raar, maar een basic heren T-shirt is perfect te combineren met een overhemd, colbert, blazer, pak of trui. Daarnaast zijn de basic heren T-shirts van Bamigo lang niet zo basic als je wellicht denkt. We vertellen je graag het geheim achter de fijnste shirts voor onder je overhemd, pak of trui.

Het geheim

Het geheim is eigenlijk geen geheim meer: bamboe. De unieke eigenschappen van bamboe zorgen ervoor dat de kleding extreem zacht aanvoelt en dat jij langer fris blijft. Het ondershirt mag er dan misschien basic uitzien, maar zo voelt het dus absoluut niet. En bij deze voordelen blijft het niet.

Slim-fit

De slim-fit pasvorm zorgt ervoor dat shirts aangesloten zitten. Draag je een basic heren T-shirt als ondershirt? Dan voorkomt de slim-fit pasvorm zichtbare contouren die anders door de ophoping van stof zichtbaar zouden zijn. Wist je al dat onze shirts voorzien zijn van extra lengte? Hierdoor zullen de T-shirt niet meer uit je broek kruipen. Weer een probleem minder!

Loose-fit

Onze slim-fit T-shirts zitten niet alleen aangesloten aan je lichaam, er zit tevens veel stretch in. Stretch ontstaat doordat er elastaan toegevoegd is en dit zorgt voor een ideale bewegingsvrijheid. Naast slim-fit zijn er loose-fit T-shirts die zeer geschikt zijn voor mannen die van een iets losser shirt houden.

Basic T-shirts in alle soorten en maten

Bamigo heeft diverse basic T-shirts in de collectie voor heren. Hierbij moet je denken aan verschillende modellen, afwerkingen qua hals en kleuren. Kies jij voor een zwarte longsleeve met V-hals of ga jij toch voor een wit shirt met korte mouwen en een ronde hals? Ontdek alle basic T-shirts en maak je outfit compleet. Een trendy look begint met de fijnste basic T-shirts voor heren.

ONTDEK ALLE BASIC T-SHIRTS