15-02-2019

Weet jij van jezelf dat je snel last hebt van zweetplekken in je kleding? Ondanks dat je transpiratie niet altijd tegen kunt gaan kan je jouw kledingkeuze hier wel uitstekend op aanpassen. Zo zijn er speciale T-shirts die het leven aangenamer voor je maken.

Het geheime recept

De shirts die jou helpen om fris te blijven zijn gemaakt van bamboe. Deze bamboe T-shirts blijven langer fris om de volgende redenen.

1. De bamboevezel kan circa 70% meer vocht opnemen dan katoen
2. Bamboe heeft een uitstekende warmteregulatie
3. De ademende werking van bamboe is heel goed

Doordat bamboe veel vocht absorbeert zal jij langer droog blijven onder je oksels. De open structuur van bamboe zorgt ervoor dat bamboe kleding warmte reguleert. Om deze reden blijf jij ook in de zomer heerlijk koel. De microgaatjes hebben een ventilerende werking. Ademende T-shirts zorgen ervoor dat je lichaam de warmte kwijt kan.

Anti-zweet shirt voor heren

Hoewel transpiratie niet voor de volle 100% tegengegaan kan worden komen de bamboe T-shirts dicht in de buurt van een anti-zweet shirt. Bamboe kleding heeft veel voordelen die invloed uitoefenen op de frisheid. Hierdoor is het niet gek dat het ‘anti-zweet’ T-shirt voor heren aanzienlijk langer fris én droog blijft.

Frisse bovenkleding met zweetwerende ondershirts

Draag jij de T-shirts als onderkleding? Dan blijft je overhemd, trui, pak en andere bovenkleding natuurlijk ook langer droog. Lijkt dit jou te mooi om waar te zijn? Probeer de bamboe T-shirts van Bamigo dan zelf eens en ervaar het verschil met de andere onderkleding.

BEKIJK ALLE T-SHIRTS