09-06-2020

Gelukkig mag er weer steeds meer na de corona-uitbraak eerder dit jaar. Verschillende COVID-19 maatregelingen zijn versoepeld waardoor veel mensen weer naar hun werk kunnen. Onze ondershirts bieden een comfortabele basis voor jouw zakelijke outfit. Zo houdt het je cool onder alle omstandigheden. De slim-fit pasvorm voorkomt zichtbare contouren en de extra lengte zorgt ervoor dat jouw ondershirts niet uit je broek kruipen.

Het perfecte ondershirt

Iedere outfit vraagt om het perfecte ondershirt. Welk ondershirt combineer jij met je overhemd? Eigenlijk is het simpel:

 

Heerlijk draagcomfort

Het fijne aan onze ondershirts is dat deze, naast dat ze allemaal heerlijk zacht zijn, ook allemaal extra lang zijn. Hierdoor blijven ze goed in je broek zitten en blijf jij er gedurende de dag professioneel en tiptop uitzien. Zo laat je direct weer een goede indruk achter.

Alle ondershirts zijn gemaakt van bamboe en dat wil zeggen dat deze een ademend comfort hebben. Dat is ideaal want zo blijf je de hele dag met een fris en zelfverzekerd gevoel rondlopen. Niet alleen fijn voor jezelf maar ook voor je collega’s. Shop jouw back to business essentials in onze webshop.

 

BEKIJK ONDERKLEDING