27-09-2017

… stay warm. De herfst is weer begonnen en daar moet jouw kledingkast natuurlijk op af worden gestemd. De T-shirts worden opgeborgen en de shirts met lange mouwen komen voor de dag. De Bamigo bamboe longsleeves zijn dus weer in aantocht.

Longsleeves in aantocht

Alle longsleeves van Bamigo zijn gemaakt van bamboe en hebben een Slim Fit pasvorm. De longsleeves sluiten dus perfect aan op je lichaam. Dat niet alleen. Door het gebruik van bamboe zijn de longsleeves heerlijk zacht. Dit zorgt voor een heerlijk draagcomfort.

Longsleeves zijn ideaal te dragen tijdens de koudere perioden zoals de herfst en de winter. Natuurlijk voor dagelijks gebruik maar ook voor sportactiviteiten zoals wintersport of andere buitenactiviteiten. De Davis en Jones longsleeves zijn beide verkrijgbaar in wit en zwart. Het verschil? Longsleeves van Davis hebben een V-hals en Jones longsleeves een ronde hals.

Ben jij geen fan van het dragen van longsleeves? Keep Cool! Ook met onze T-shirts kom jij de koudere tijd door. Combineer een Williams T-shirt met een cobert of blazer, draag een Johnson T-shirt onder je blouse of trek een Smith T-shirt aan onder je trui. Bekijk ze allemaal in onze webshop.

Naar de webshop