02-07-2018

Boxershorts met lange pijpjes, onderbroeken met korte pijpjes en slips. Mannen die op zoek zijn naar comfortabel ondergoed hebben meer voldoende keuze bij Bamigo. Dat is belangrijk, aangezien iedere man zo zijn eigen persoonlijke voorkeur heeft. Ga jij voor slips, onderbroeken met korte pijpjes of voor het model dat het meest verkocht wordt: boxershorts met lange pijpjes?

Meest gangbare lengte binnen Europa

Een aantal jaar geleden begon Bamigo met één type onderbroek voor heren: de boxershort met lange pijpjes. Dat was een bewuste keuze, aangezien dit de meest gangbare lengte binnen Europa was en nog steeds is. Vanaf het moment dat de boxershort met lange pijp verkrijgbaar was, heeft Bamigo dit model (Paul) steeds verder geoptimaliseerd in comfort. Hierdoor sluiten de lange boxershorts perfect aan op je lichaam.

Het oog wil ook wat

De onderbroeken met lange pijpjes sluiten niet alleen perfect aan. Ze zijn daarnaast ook nog eens extreem zacht, juist omdat ze gemaakt zijn van bamboetextiel. Hierdoor horen wij vaak dat het aanvoelt als een tweede huid. Een perfecte boxershort moet echter meer hebben dan een fijn draagcomfort. Het oog wil ook wat. Daarom is Bamigo ondergoed stijlvol en beschikt het over een modern design. De lange boxershorts voor heren zijn tevens in verschillende kleuren beschikbaar.

Meer dan alleen boxershorts met lange pijpjes

Zoals gezegd beschikt Bamigo niet alleen over boxershorts met een lange pijp. Hipsters zijn boxershorts met korte pijpjes. Dit model (Mason) wordt zowel in Nederland als in de rest van Europa steeds populairder. Verder is de slip een traditioneler model. Al zie je tegenwoordig ook de slips weer steeds vaker terugkomen. De slip staat symbool voor zelfverzekerde mannen en wordt vaak door sporters gedragen.

Kiezen tussen slips, korte en lange boxershorts

Welke onderbroek je ook kiest, het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt in je ondergoed. Natuurlijk is het belangrijk dat ondergoed er stijlvol uitziet, maar het draagcomfort is de sleutel om de dag goed te beginnen. En juist daarom is bamboe de beste keuze. Voor welk model ga jij?

BEKIJK ONDERGOED