07-08-2019

Bij het kopen van ondergoed is het natuurlijk belangrijk dat ondergoed er stijlvol uitziet, maar het draagcomfort is pas echt de sleutel om de dag comfortabel te beginnen. Juist daarom is bamboe de beste keuze. Bamigo heeft drie soorten bamboe ondergoed in het assortiment. Wat is nu precies het verschil tussen deze drie en welk type past het beste bij jou?

Paul boxershorts

De Paul boxershorts worden door jullie het vaakst gekozen, vandaar dat deze onderbroek in de meeste kleurcombinaties beschikbaar is. Sinds deze eeuw zijn boxershorts enorm populair over de hele wereld. Dit standaard hedendaagse model heeft langere pijpjes en draagt wat hoger op de heupen.

Mason hipsters

Onze Mason hipsters hebben kortere pijpjes dan de Paul boxershorts. Dit model draagt dan ook wat lager op de heupen. Met behulp van jullie feedback hebben we de moderne pasvorm van de hipsters verbeterd, waardoor de pijpjes nu beter aansluiten aan de benen.

Clark slips

Zonder enige twijfel is de slip het meest populaire ondergoed van de twintigste eeuw. Voor jongere mannen zijn slips misschien wat old-fashioned, maar toch zijn slips nog steeds enorm populair bij grote modeshows. Ze zijn een statement voor de zelfverzekerde man. Het is dan ook niet vreemd dat er anno nu nog veel mensen kiezen voor deze onderbroek zonder pijpjes.Welk type past bij jou?

Nostalgische gewoonte

Veel mannen kiezen voor een bepaald type onderbroek omdat zij dit van vroeger uit overgenomen hebben van vrienden/familie. Hierdoor weten zij vaak niet hoe de andere modellen aanvoelen. Kijk eens verder en probeer eens een keer iets anders, want misschien gaat er wel een nieuwe wereld voor je open.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN