30-04-2021

Een goede nachtrust zorgt voor een kickstart van de dag. Naast een fijne boxspring wil je ook een fijne pyjama. Een korte pyjamabroek voor heren gemaakt van bamboe is hiervoor een echte essential. De zomermaanden zijn doorgaans wat warmer. Het bamboetextiel waar de pyjama’s van Bamigo van gemaakt worden neemt meer vocht op dan katoen. Zo blijf je langer fris en kun je ongestoord van je nachtrust genieten.

Korte pyjamabroek voor heren als een tweede huid

Deze pyjamabroek is voorzien van een soepele tailleband die door de speciale nylondraden heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Dit zorgt ook nog eens voor een optimale stretch zodat je altijd de juiste pasvorm ervaart. De gladde bamboevezel van de stof zorgt ervoor dat de pyjama heerlijk zacht aanvoelt. Het voelt dan ook als een tweede huid.

Multifunctionele pyjamabroek

De korte pyjamabroek kun je helemaal dragen zoals jij wilt. Dankzij het moderne design en de stijlvolle kleuren mag je echt gezien worden in deze pyjama. Je kunt de pyjamabroek dan ook prima in en rondom huis dragen. Bijvoorbeeld thuis op de bank of relaxed in de tuin. De pyjamabroek is uitgerust met zakken. Hierdoor kun je ook je accessoires bij je dragen.

De korte pyjamabroek voor heren is verkrijgbaar in de kleuren zwart, navy en kakigroen. Kleuren waarin jij er ook ’s avonds stijlvol gekleed uitziet. Nadat je de bamboe nightwear van Bamigo hebt geprobeerd wil je niet meer anders.

Ervaar het zelf