31-08-2020

Staat comfort bij jou op de eerste plaats en ben jij op zoek naar een superzachte pyjama? Dan hebben wij bij Bamigo goed nieuws. Sinds deze maand kun je bij ons terecht voor superzachte pyjama’s. Nu de zomervakantie afgelopen is staat de herfst alweer op ons te wachten. De zomerlakens worden langzaamaan vervangen door de dikkere dekens. Maar vergeet de pyjama niet. Een lekkere pyjamabroek is ook zeker geen overbodige luxe!

Gemaakt van bamboe

Zoals je van ons gewend bent bevat ook deze pyjama voornamelijk bamboe. De samenstelling van de stof is als volgt: 68% bamboe, 28% katoen en 4% elastaan. Doordat er zoveel bamboe verwerkt is voelt de pyjamabroek ongekend zacht aan. De stof voelt aan als tweede huid en biedt jou een buitengewoon draagcomfort. In deze heerlijke pyjama slaap jij echt als een roos.

 

Modern uiterlijk

De superzachte pyjama kent een elastische waistband die prettig aansluit op je middel. Het design van de band dat wij in onderbroeken gebruiken is doorgetrokken naar de pyjamabroeken. Dit is iets wat de laatste jaren vaker terugkomt in pyjama’s. De pijpen hebben meer dan voldoende bewegingsruimte zonder dat deze te wijd zijn en slordig lijken. Met deze moderne pyjama mag jij gezien worden.


Zacht vanbinnen, modern vanbuiten

Verder is de superzachte pyjamabroek voorzien van twee steekzakken waar jij je handen altijd in kwijt kunt. De bamboe pyjama is beschikbaar in navy en grijs melange. Je draagt de pyjama niet alleen in bed, maar kan er ook heerlijk in Netflixen en zelfs thuiswerken. Zacht en comfortabel vanbinnen, stijlvol en modern vanbuiten. Probeer zelf en je zal versteld staan van het comfort!

 

Bekijk pyjamabroeken