09-03-2019

Yay! De eerste items van onze collectie zijn binnen. Een aantal nieuwe kleuren in de categorie ondergoed en daarnaast verwelkomen wij twee echte nieuwkomers in de collectie T-shirts.

Loose fit T-shirts

Waar onze huidige T-shirts alleen maar een slim fit pasvorm kenden, voegen we met de Adams en Miller een loose fit pasvorm toe. Dit zijn echte nieuwkomers in onze collectie. De loose fit T-shirts vallen net iets losser op het lichaam dan onze slim fit T-shirts. Die sluiten namelijk aan op het lichaam. Zowel de loose fit als de slim fit T-shirts vallen onder de categorie ondershirts en zijn beide ideaal om te dragen als T-shirt onder je overhemd, trui of pak. De loose fit T-shirts zijn verkrijgbaar met een ronde hals en met een V-hals in de kleur wit.

Ondergoed

Naast onze nieuwkomers onder de T-shirts hebben we ook onze collectie boxershorts, hipsters en slips uitgebreid met een aantal frisse nieuwe kleuren. De Paul boxershorts, de boxershorts met lange pijpjes, is aangevuld met twee nieuwe sets, een oranje-navy en een rode set. Onze categorie boxershorts met korte pijpjes, de Mason hipsters, heeft er een mooie rode, blauwe en grijs melange set bij. Daarnaast hebben we ook de Clark slips uitgebreid met een nieuw 3-pack. De slips zijn nu naast wit en zwart ook te verkrijgen als set wit-grijs-navy.

NAAR DE WEBSHOP