post image

Nooit meer strijken

Hé amigo, beb jij er ook zo’n hekel aan om er altijd gekreukeld bij te lopen? Keep Cool! Met T-shirts en longsleeves van Bamigo weet je zeker dat jij er gestreken bij loopt. Word jij al blij bij het lezen van dit goede nieuws? Met Bamigo strijk je helemaal niet meer.
 

Strijken

Onze amigo’s kennen niemand die strijken nou echt leuk vindt. Ben of ken jij wel zo’n strijkliefhebber? Nee daar waren wij ook al bang voor! Maar liefst 88 procent van de Nederlanders vindt strijken maar niks. En van al die mensen heeft zelfs 90 procent daar een echte hekel aan. En je raadt het al, het grootste gedeelte daarvan is man. Zij hebben vaak een verschrikkelijke hekel aan deze huishoudelijke taak.


Nee strijken valt niet onder de favoriete bezigheden. En toch strijkt 1 op de 10 Nederlanders hun ondergoed. Het liefst laten jullie die strijkklusjes aan de vrouwen over, toch amigo’s? ‘Mijn vrouw doet het beter’ is een vaak gebruikte smoes. Alles om die huishoudelijke taak af te schudden. Meestal blijkt dat mannen gewoon niet kunnen strijken of zeggen ze er geen tijd voor te hebben. Herken jij jezelf hierin? Keep Cool, wear Bamigo en je wordt verlost van deze taak!

 

Er was eens..

Onze amigo’s hebben hun hoofd er bij de productie van de onderkleding goed bijgehouden en maken daar heel veel mannen én vrouwen blij mee! Alle onderkleding van Bamigo is namelijk strijkvrij! Na het wassen en laten drogen kun je de T-shirts, longsleeves en het ondergoed zo weer aantrekken. Je zult geen kreukeltje meer ontdekken. Dat hebben onze amigo’s toch weer goed voor elkaar. Waar wacht je nog op? Klik gewoon regelrecht op die oranje knop

 

Bestel nu jouw bamboe basics

Delen: