24-08-2020

Bij Bamigo hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten. We blijven graag met onze klanten in contact om niet alleen onze producten, maar ook onze service naar een hoger niveau te tillen. De manier van betalen is hierin zeker een belangrijk onderdeel. Naast de standaard betaalmethodes willen we er graag twee uitlichten: Klarna & ApplePay.

 

Bestel vandaag en betaal later

Shop wanneer het jou uitkomt. Niet iedereen heeft altijd een reader, bankpas of creditcard bij zich. Bestel vandaag om vervolgens te bepalen wanneer je binnen de betaaltermijn van 14 dagen betaalt op een moment dat het jou wel uitkomt. Bang dat je het vergeet? In de Klarna app staan je aankopen overzichtelijk op een rij en kan je herinneringen instellen om ze op tijd te betalen. 

Wil jij graag eerst een product uitproberen voordat je betaalt? Met Klarna kan jij het zachte bamboetextiel al voelen voordat je betaald hebt. En dat zonder dat er extra kosten in rekening gebracht worden. Met Klarna is shoppen niet alleen moeiteloos, maar het wordt ook veiliger en leuker. Probeer het zelf en ervaar het gebruikersgemak. 

 

Betalen ging nog nooit zo snel

Als je nog geen ApplePay gebruikt dan dien je hem eenmalig te installeren op je iPhone, iPad, iMac of iWatch. Dit heb je binnen no-time gedaan en het zorgt ervoor dat jij in de toekomst bij iedere betaling tijd kan besparen. Wanneer je met ApplePay wil betalen dan kies je op onze afrekenpagina voor ApplePay. Daarna betaal je met een glimlach of vingerafdruk. Deze betaalmethode verschijnt alleen wanneer je ApplePay gedownload hebt en je via een browser die ondersteund wordt door Apple onze site bezoekt. Veel plezier met shoppen!