03-12-2020

Sta jij achter ons en ben je het eens met dat duurzaam en comfortabel de beste match is? Enerzijds goed voor het milieu en anderzijds comfortabel om te dragen en dus goed voor jou. Het geeft nou eenmaal een goed gevoel om naast voor jezelf ook voor een groenere wereld te kiezen. Dus groen in de zin van duurzaam én de kleur groen. Ook met deze nieuwe collectie kies jij voor beide. Breng dat groene de wereld in met onze splinternieuwe collectie in, hoe raad je het, de kleur groen.

De nieuwe groene collectie

De eerste items van onze nieuwe collectie zijn binnen. Allemaal in het groen of met de kleur groen. Zoals je van ons kunt verwachten hebben ook deze items een fijn draagcomfort en de perfecte, hoogwaardige kwaliteit. Wederom voelen deze items enorm zacht aan en hebben ze een stijlvolle uitstraling.

We verwelkom twee nieuwe sets Paul boxershorts in de collectie. Een set met verschillende groentinten die elkaar aanvullen tot een mooi groen geheel. Bij de andere set vullen de groentinten de zwarte tint subtiel aan en dat maakt de set helemaal af. Naast boxershorts vullen we ook onze collectie loungewear aan met twee groene items. Hierbij verwelkomen we de sweater en de hoodie. Zoals alle lounge items hebben ook deze twee een geborstelde binnenkant voor een extra zachte touch en dat maakt ze supercomfortabel. Het perfecte kledingstuk voor een dag of avond ontspannen maar eigenlijk mag je er ook mee op straat gezien worden! Voor welk van onze groene items ga jij?

SHOP LOUNGEWEAR