09-09-2019

Bij het kopen van een ondershirt is comfort een buitengewoon belangrijke pijler. De pasvorm van het T-shirt heeft onder andere een grote invloed op het draagcomfort. Wanneer kies jij voor een slim fit pasvorm en wanneer ga jij voor een loose fit?

SLIM FIT VS LOOSE FIT

Om een juiste keuze te kunnen maken tussen de verschillende pasvormen zullen we de grootste voordelen van beide T-shirts uitlichten.

Dit zijn de grootste voordelen van onze bamboe slim fit T-shirts:

  • Geen ophopingen onder je bovenkleding
  • Het shirt voelt aan als tweede huid


Geen ophopingen onder je bovenkleding

Bij het samenstellen van een zakelijke outfit speelt het ondershirt een belangrijke rol. Het zorgt er namelijk voor dat zweet beter afgevoerd wordt, waardoor je minder snel last hebt van transpiratievlekken in je bovenkleding. Voor een nette uitstraling is het belangrijk dat je ondershirt niet zichtbaar is. Een strak ondershirt zal logischerwijs minder ophopen dan een los ondershirt.

Het voelt aan als een tweede huid

Vanwege de stretch vormen de slim fit T-shirts zich naar je lichaam: een perfecte pasvorm dus! De structuur van de bamboevezel is glad en rond. Dit zorgt ervoor dat bamboetextiel extreem zacht aanvoelt. De perfecte pasvorm in combinatie met de zachte stof maakt het dat de ondershirts als een tweede huid fungeren.

Hieronder de voordelen van de bamboe loose fit T-shirts:

  • Ruimere comfortabele pasvorm
  • Door iedereen als boven- en ondershirt te dragen


Ruimere comfortabele pasvorm

Vergeleken met de slim fit T-shirts heeft het loose fit T-shirt een ruimere pasvorm. Dit T-shirt sluit nog steeds goed aan op het lichaam. Een loose fit leent zich er uitstekend voor om te dragen onder een casual vest of trui.

Door iedereen als boven- en ondershirt te dragen

Net als een slim fit T-shirt hoeft een loose fit T-shirt niet als onderkleding gebruikt te worden. Zeker als jij van effen bovenkleding houdt dan is het geen gekke gedachte om de Bamigo T-shirts als bovenkleding te dragen. Al moet je bij een slim fit T-shirt goed opletten, want je ziet alles zitten. Zeker als je van jezelf weet dat je iets voller van postuur bent is het logisch om voor zekerheid te kiezen in de zin van een loose fit.

KIEZEN TUSSEN SLIM FIT EN LOOSE FIT T-SHIRTS

De keuze tussen de shirts hangt niet alleen af van smaak, maar ook van de stijl die je kiest. Zo past een loose fit beter onder een casual trui of vest, terwijl een slim fit T-shirt beter staat onder een zakelijk overhemd. Heeft dit blogartikel niet geholpen om de knoop definitief door te hakken? Bestel ze dan gewoon allebei zodat jij altijd de ideale oplossing in huis hebt.

ONTDEK ALLE T-SHIRTS