08-03-2017

Een succesvolle dag start natuurlijk met comfortabele onderkleding. Waar je dag ook uit bestaat, Bamigo is altijd je beste vriend: comfortabel, aangenaam en het houdt je cool onder alle omstandigheden. Vandaag in onze stijlgids introduceren onze amigo’s hun favoriete onderkleding voor een comfortabele dag. Wat je ook gaat doen, Bamigo zorgt dat je comfortabel de dag doorkomt.


Een van de meest persoonlijke keuzes die een man in zijn leven maakt is het uitzoeken van zijn ondergoed. En dat is natuurlijk omdat maar een paar mensen deze zullen zien terwijl het iedere dag opnieuw gedragen wordt. In welk geval dan ook, onderkleding speelt een grote rol in hoe succesvol je bent gedurende de dag. Iedere man kent het gevoel dat wanneer je onderkleding draagt die niet lekker zit dit erg gaat vervelen. Keep Cool! De amigo’s van Bamigo geloven dat de beste ervaring met onderkleding is wanneer je niet eens voelt dat je deze draagt. Bamigo heeft een topcomfort en draagt als een tweede huid.

Dagje kantoor

De onderkleding die je kiest om te dragen op kantoor moet functioneel, aangenaam en zeker comfortabel dragen. Zit je de hele dag achter een bureau? Ren je de hele dag op en neer tussen verschillende meetings? Of moet jij bloedstollende zakelijke presentaties geven? Jouw comfortabele onderkleding houdt je fris en zelfverzekerd, de hele dag door. Transpiratievlekken in je shirt zijn verleden tijd doordat de stof goed ademt en antibacterieel is. Probeer de Bamigo Lewis Singlets in de kleur wit onder je overhemd en combineer deze met een zwarte Paul Boxershort en breng het contrast aan in je outfit. En in de koudere dagen? Ga voor een van de longsleeves: ronde hals of v-hals.

Onderkleding tijdens het sporten

Na een effectieve dag op je werk is het tijd voor fun met vrienden op bijvoorbeeld het voetbalveld, een rondje in de sportschool of juist een hardlooprondje. Onderkleding moet perfect zitten, ook wanneer je sportief bezig bent. Kies je favoriete kleur uit ons assortiment en laat de adrenaline door je lichaam gaan tijdens het sporten. Bamigo Paul Boxershorts en Bamigo Mason Boxershorts zijn de perfecte keuze voor een man die een boxershort nodig heeft tijdens het sporten.

Casual boxershorts

Hunker je naar een biertje na een lange dag? Dan is gewoon een biertje ook de beste oplossing. Of heb je zin om lekker op de bank voor de tv te kruipen? Comfortabel is bij beide het sleutelwoord. Bamigo Mason Boxershorts Kobalt-Zwart is het enige wat je nog nodig hebt. Een heerlijke slim fit pasvorm brengt je dit comfort. Vind je langere pijpjes nog comfortabeler? Ga dan voor bijvoorbeeld de Bamigo Paul Boxershorts Rood-Zwart.Alle comfortabele onderkleding van Bamigo zien? Neem snel een kijkje in de webshop.

 

Bestel je bamboe basics hier