02-04-2019

Draagcomfort is een van de belangrijke speerpunten van Bamigo. Met bamboetextiel heeft Bamigo een flinke stap in de goede richting gezet. Maar naast de stof valt er natuurlijk meer onder het brede begrip ‘draagcomfort’. Zo kijkt Bamigo ook kritisch naar details zoals een etiket. Een etiket moet niet voelbaar zijn en het mag absoluut niet irriteren. Daar heeft Bamigo natuurlijk op ingespeeld.

Geprinte labels

Je hebt net een T-shirt gekocht. Het eerste wat je doet is een schaar pakken en alle labels die je maar kunt vinden verwijderen uit je T-shirt. Je hebt namelijk geen behoefte aan dat deze gaan irriteren. Toch zijn we bij Bamigo verplicht om bepaalde informatie in de kleding te verwerken. Wij lossen deze situatie op door gebruik te maken van ‘geprinte labels’.

Van idee tot print

Bij Bamigo werd het idee om nette printjes in de bamboe onderkleding te drukken jaren geleden uitgewerkt. Nadat het toen uitvoerend getest was bleek het printje na een aantal wasbeurten te vervagen. Na verschillende testen met verschillende materialen is het gelukt om een geschikte print te vinden die wel goed blijft zitten in je zachte bamboekleding.

Om te voorkomen dat de print zou doorschijnen en dus zichtbaar wordt aan de achterkant van de ondershirts is er rekening gehouden met de kleur. Ondanks dat er in het huidige label kleine afbeeldingen verwerkt zijn is het label ook nu niet of nauwelijks zichtbaar aan de buitenzijde.

T-shirts én boxershorts zonder vervelend label

Bij Bamigo zijn we continu bezig met het verbeteren van onze producten. Jouw mening wordt dan ook erg gewaardeerd en keer op keer meegenomen om jou een nog beter draagcomfort te kunnen bieden.

De labels zijn niet alleen geprint in onze T-shirts, maar ook in de boxershorts. Kies jij ook voor onderkleding zonder vervelend label?

BEKIJK ALLE ONDERKLEDING