14-12-2021

Het is vroeg in de ochtend en je stapt je huis uit. Je loopt richting de auto om te gaan werken, maar voordat je weg kunt rijden moet je eerst je autoruiten ijsvrij maken. Ja, het is weer bijna zover: de winter komt eraan. En daar horen natuurlijk de feestdagen bij. Met deze top 5 willen wij jou dan ook zo snel mogelijk voorbereiden om optimaal voor de dag te komen gedurende de winter.

 

1. Bamboe beanie

Eerder deze week hebben wij de beanie en een sjaal gelanceerd. Een beanie is een stijlvolle klassieker onder de wintermutsen. De muts bestaat voor 97% uit bamboe en 3% polyamide. Vanwege het hoge percentage bamboe voelt de muts superzacht aan. De muts heeft één maat en dat maakt deze geschikt om te geven als cadeau. Je kunt namelijk geen verkeerde maat kiezen. Het is echt een functioneel, stijlvol en comfortabel cadeau!

 

2. Bamboe sjaal

Ben jij fan van sjaals? Dan moet jij deze bamboe sjaal absoluut proberen! Ook dit product bestaat voor 97% uit bamboe en voelt daarom uniek aan. De sjaal is stijlvol, zijdezacht en heerlijk warm. Een product waar jij jaren van kunt genieten als het kouder wordt. Bij sjaals komen de afmetingen nauw kijken. Bij een lange sjaal hou je te veel stof over. Een korte sjaal mist body. Met 170 cm valt onze sjaal daar precies tussenin. 

 

3. Bamboe sokken

Ben jij al bekend met bamboe sokken? Dan weet je dat ze heerlijk zacht zijn en een ademende werking hebben. De bamboe sokken van Bamigo hebben ook nog eens een verstevigde hak- en teen en voelen naadloos aan. Dit maakt het de meest comfortabele sokken die er zijn! Ga je voor een effen sok of juist voor een sok met patroon? Met deze set ontvang jij zowel effen als patroon.

 

4. Bamboe loungewear

Over het algemeen spenderen mensen in de decembermaand veel meer tijd thuis, doordat zij tijdens de feestdagen graag thuis willen zijn bij het gezin. In een maand waarin je veel thuis bent komt loungewear uitstekend van pas. En helemaal als die loungewear gemaakt is van bamboe. Met een lounge-outfit kan jij thuis pas echt heerlijk ontspannen. 

 

5. Bamboe pullovers

Klinkt het niet geweldig om met kerst wakker te worden in je bamboe pyjama om vervolgens te ontbijten in je loungewear van bamboe? Wanneer je ’s avonds met de familie een kerstbuffet voorgeschoteld krijgt dan ben jij natuurlijk allang omgekleed. Een overhemd onder je pullover is een trend die je steeds vaker in het hedendaags straatbeeld terug ziet komen. Deze casual chique outfit is dé moderne outfit voor iedere man

 

Van top tot teen Bamigo

Of ga jij ‘gewoon’ voor nieuwe boxershorts? Niet persé een winterproduct, maar je hebt ze wel het hele jaar door nodig. Met Bamigo bereid jij jezelf optimaal voor op de winter. Ben jij al van top tot teen Bamigo?

 

Bestel nu