19-04-2017

Last van transpiratievlekken in je overhemd of T-shirt? Het is natuurlijk zonde om deze weg te gooien. Keep Cool! Dat hoeft ook helemaal niet. Onze amigo’s geven je een paar tips hoe je deze lelijke vlekken makkelijk uit je kledingstuk krijgt.
 

Azijn

Een van de meest voorkomende manieren om transpiratievlekken aan te pakken is de combinatie azijn en water. Meng het azijn met water en laat je T-shirt of overhemd een half uurtje weken. Daarna was je jouw T-shirt of overhemd gewoon via de normale wasvoorschriften en de transpiratievlekken zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Welke soort azijn je het beste kunt gebruiken? Blanke azijn en schoonmaakazijn gaan de transpiratievlekken het beste tegen.

Biotex

Een andere manier om de transpiratievlekken uit je T-shirt of overhemd te krijgen is met biotex en kan op twee manieren. Meng wat biotex met warm water en kneed het tot een pasta. Smeer vervolgens deze pasta op de vlekken en laat dit 30 minuten inwerken. Daarna was je het kledingstuk volgens de wasvoorschriften. Ook kun je wat meer biotex maken en het hele T-shirt of overhemd hierin weken.

Zon

Een van de oudste maar makkelijkste manieren om transpiratievlekken te verwijderen uit je T-shirt of overhemd is met de warmte en het licht van de zon. Maar hoe dan? Leg je kledingstuk een paar uurtjes in de zon zodat het zodat het zweet door de zon naar de oppervlakte van het textiel kan trekken. Vervolgens kun je deze gewoon volgens de normale wasvoorschriften wassen. Deze methode kan natuurlijk alleen in de zomerperiode worden toegepast omdat de zon wel voldoende licht en warmte moet afgeven.

Glansspoelmiddel

Ook glansspoelmiddel is een goed middel om transpiratievlekken uit je shirt te krijgen. Smeer de vlekken in met dit middel en laat het een paar uurtjes intrekken. Ook daarna was je het shirt gewoon via de normale wasvoorschriften en de vlekken zijn zo goed als weg.

Natuurlijk wil je niets liever dan een T-shirt zonder transpiratievlekken. T-shirts van Bamigo nemen tot 7 keer meer vocht op zonder de vieze geur vast te houden. Het krijgen van vlekken in onze shirts is daarmee ook vele malen minder. Keep Cool, Wear Bamigo.


Bestel je bamboe T-shirts hier