post image

Vrouwen en Bamigo

Baalt jouw vrouw, vriendin, moeder of dochter ook dat Bamigo geen vrouwenlijn heeft? Keep Cool! Eigenlijk kunnen vrouwen ook onze heerlijke Bamigo onderkleding dragen. Ben jij nieuwsgierig welke onderkleding onze vrouwelijke amigo’s dragen? Lees snel verder.
 

Vrouwen en Bamigo

Onze amigo’s krijgen vaak de vraag of we ook een vrouwenlijn hebben. Niet zo gek natuurlijk. Kleding die lekker zit en heerlijk zacht is, is toch wat ook iedere vrouw wenst te dragen. Bamigo is gespecialiseerd in onderkleding voor mannen en heeft dus helaas geen vrouwenlijn. Keep Cool! Misschien hebben we toch een kleine oplossing voor je.

 

Hoe dan?

Ja, weet je wat? Onze vrouwelijke amigo’s, dus eigenlijk onze amiga’s, dragen stiekem ook de onderkleding van Bamigo. Keep Cool! Onze amig's zijn gek op onze T-shirts, longsleeves en de Bamigo sokken.


Maar wanneer?

De grote vraag is natuurlijk; wanneer dragen zij de onderkleding dan precies? Dat delen onze amiga’s maar al te graag met je. Ook voor vrouwen zijn de T-shirts goed te dragen onder een blouse en trui, lekker thuis op de bank, om in te sporten maar ook om te gebruiken als pyjama. Hetzelfde geldt voor onze longsleeves.


En welke dan?

De T-shirts met diepe V-hals zijn favoriet onder onze amiga’s. Als het gaat om T-shirts is de Williams Diepe V-hals populair. Het voordeel van dat T-shirt is dat we die in drie verschillende kleuren in het assortiment hebben en dat deze door de diepe V-hals vaak niet zichtbaar zijn onder een blouse of trui. De longsleeve waar zij voorkeur aan geven is de Davis Longsleeve vanwege de V-hals.

Even vergelijken voor de maat. Onze kleinste amiga, ongeveer 170 cm lang, draagt haar dagelijks shirtjes in maat 38/40 of S/M. Wanneer zij haar Bamigo aantrekt, zit maat S van de Bamigo shirtjes het beste. Gelukkig hebben onze shirts een Slim Fit pasvorm waardoor ze altijd goed aansluiten, mits je natuurlijk de goede maat bestelt. En de sokken? Onze amiga’s houden hun eigen schoenmaat aan en kiezen zo het juiste setje sokken. 

Uiteraard wil het niet zeggen dat alle amiga’s de Williams T-shirts en de Davis Longsleeves moeten dragen. De T-shirts van Smith en Johnson en de Jones Longsleeve kunnen zij net zo goed dragen. Voor alle amiga’s: twijfel je toch nog over de juiste maat en heb je een Bamigo dragende amigo bij je in de buurt? Pas zijn shirtjes en bestel daarna je eigen Bamigo’s.

 

Bestel hier jouw Bamigo's

Delen:

Back to shop