post image

Waar let je op bij het kopen van een zwart T-shirt voor heren?

Draag jij graag zwarte T-shirts onder je overhemd, trui of pak? Dan is het aanbod groot. Ondanks dat veel zwarte T-shirts erg op elkaar lijken zijn de verschillen in werkelijkheid groot. De verschillen zitten ‘m in het comfort en het comfort zit in de details. Details zijn niet altijd zichtbaar maar deze voel je wel. ‘Hoe is de pasvorm?’ en ‘voelt de stof fijn aan?’ zijn voorbeelden van vragen die pas beantwoord kunnen worden nadat je de shirts voor de eerste keer draagt.

COMFORTABELE ZWARTE HEREN T-SHIRTS

Met behulp van bamboetextiel speelt Bamigo uitstekend in op comfort. Bamboevezels zijn rond en glad waardoor er weinig weerhaakjes ontstaan. Dit zorgt ervoor dat de bamboe onderkleding ontzettend zacht aanvoelt.

SLIM-FIT PASVORM

De bamboe ondershirts van Bamigo zijn daarnaast ook voorzien van een slim-fit pasvorm en hebben extra lengte. Zo kruipen de ondershirts niet uit je broek. De goede pasvorm in combinatie met de zachte stof zorgt ervoor dat onze heren shirts aanvoelen als tweede huid. Bij ons heb je de keuze uit:

BLIJF LANGER FRIS

Waarschijnlijk ken je al veel voordelen van bamboe maar wist je ook dat bamboe drie keer zoveel vocht absorbeert dan de textielsoort die het meest gebruikt wordt voor onderkleding, namelijk katoen. Bamboe als textielsoort zorgt ervoor dat ondershirts langer fris ruiken en dat je minder snel transpiratievlekken ziet. Niet verkeerd toch?

Als comfort bij jou een belangrijke rol speelt bij het kopen van een ondershirt dan is Bamigo een uitstekende optie. Ben jij benieuwd naar bamboe onderkleding? Probeer het uit en oordeel zelf!

BEKIJK ALLE ZWARTE T-SHIRTS

Delen:

Terug naar de webshop