01-06-2016

Een comfortabeler en duurzamer alternatief voor de onderkleding die we dagelijks dragen? Daar zijn onze amigo’s mee aan de slag gegaan. En ja hoor, die slimmeriken hebben daar iets op bedacht. Zij zijn op pad gegaan en kwamen terug met bamboe. Want ja, sinds kort kunnen onze amigo's onderkleding maken van bamboe. Toen is Bamigo geboren! Dus amigo's, maak hier kennis met Bamigo!
 

Onze onderkleding

Hé amigo’s, maak kennis met Bamigo! Een jong, nieuw en inspirerend kledingmerk dat anders is. Anders dan alle andere kledingmerken. Wij gebruiken namelijk bamboe om jouw onderkleding van te maken. Ja echt! Bamboe! Je weet wel, dat wat panda’s eten. Alleen gebruiken onze amigo’s net die soort die de panda’s niet lekker vinden. Gelukkig maar!


Draag jij Bamigo? Reken dan maar van yes dat jij jouw dag succesvol van start gaat. Waar we jou allemaal blij mee kunnen maken? Een heleboel: T-shirts, longsleeves, boxershorts en sokken. Binnenkort komen daar ook nog tanktops, singlets en slips bij. Ja veel hè? Zo weten onze amigo’s zeker dat er voor iedere man geschikte onderkleding tussen zit. Wij blij en de mannen blij!

 

Onze liefde voor bamboe

Waarom de liefde van bamboe bij onze amigo’s door de maag gaat is heel simpel. ‘Bamboe is prachtig materiaal met unieke eigenschappen. Bamboetextiel is een duurzaam alternatief voor het gebruikelijke katoen. Wist je dat er voor het maken van 1 kg katoen 10.000 tot 20.000 liter water nodig is? En van die ene kilo katoen kan maar één spijkerbroek gemaakt worden. Aan die spijkerbroek die jij op dit moment draagt is 10.000 tot 20.000 liter water te pas gekomen. Dat moet toch anders kunnen? Dat dachten onze amigo’s dus ook!

Alle aankopen die jij vandaag doet hebben impact op de toekomst. Met dit in het achterhoofd zijn onze amigo’s aan de slag gegaan met bamboe. Dit is namelijk de textielsoort van de toekomst. Als je de pluspunten van onze bamboe onderkleding leest, dan snap je meteen waarom onze amigo’s zijn gevallen voor bamboe!

 

     • Heerlijk zacht
     • Heeft een langdurige frisse geur
     • Kan tot wel 70% meer vocht opnemen dan katoen
     • Voorkomt transpiratievlekken
     • Milieuvriendelijk


Onderkleding van Bamigo is dus niet alleen beter voor het milieu, het is ook super goed voor jou!

  
Bestel nu jouw bamboe basics