24-05-2018

Zitten je favoriete Bamigo’s in de was? Keep Cool! Onderkleding kun je nooit genoeg hebben. Zorg dat je genoeg voorraad hebt om elke dag fris door te komen.

WEAR

Draag jij ook het liefst alleen maar de onderkleding van Bamigo? Dat is niet zo gek. Doordat de onderkleding zijdezacht is en perfect aansluit op je lichaam heeft het een heerlijk draagcomfort. Draag je eenmaal Bamigo dan wil je niet anders meer.

WASH

Nadat jij jouw Bamigo gedragen hebt, belandt deze natuurlijk tussen de vuile was. Voordat je begint aan de was raadpleeg je natuurlijk even de wasvoorschriften voor jouw Bamigo. Zorg er in ieder geval voor dat je de onderkleding nooit warmer wast dan 40 graden. Wil je de wasvoorschriften helemaal doornemen? Je vindt deze hier.

FOLD

De wasmachine is ready en jouw Bamigo’s zijn weer heerlijk schoon. Wij adviseren om de Bamigo’s aan de waslijn of het wasrek te laten drogen en niet in de droger te stoppen. De droger kan de vezel van het product beschadigen en dat zou zonde zijn van de Bamigo. Wasdrogers zijn dus overbodig. Laten drogen en opvouwen is voldoende.

REPEAT

Wanneer jouw Bamigo’s weer droog zijn, zijn ze klaar om opnieuw gedragen te worden. Natuurlijk wil je het liefst voorkomen dat je een dag zonder Bamigo’s komt te zitten. Zorg dat je genoeg voorraad hebt om elke dag fris door te komen.

Naar de webshop