post image

Welk type ben jij?

Ondergoed bestaat er in alle soorten en maten. Van verschillende materialen tot verschillende typen. Bamigo heeft drie soorten ondergoed van bamboe in het assortiment. Alle boxershorts en slips van Bamigo zijn zijdezacht, absorberend en zorgen voor een langdurige frisse geur. Wat is nou precies het verschil tussen deze drie en welk type past het beste bij jou?

Paul

Paul boxershorts, de favoriet onder jullie. Een standaard hedendaags model gemaakt van bamboe. Deze heeft langere pijpjes en dragen wat hoger op de heupen. De serie Paul bestaat heeft een ruime kleurkeuze door het uitgebreide assortiment en is helemaal geoptimaliseerd.

Mason

Onze Mason korte boxershorts zijn boxershorts met een moderne pasvorm. Dit model draagt lager op de heupen en heeft kortere pijpjes. De Mason boxershorts zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende kleurcombinaties en ook deze boxershorts zijn geoptimaliseerd.

Clark

Slips, klassiek ondergoed zonder pijpjes. Erg stijlvol en verkrijgbaar in het wit en zwart. Tot in detail de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een perfect draagcomfort.

Welk type past het beste bij jou? Ga je voor de boxershorts met lange pijpjes, korte pijpjes of juist voor de slips zonder pijpjes? Alle sets ondergoed zijn te vinden in onze webshop.

Naar de webshop

Delen:

Terug naar de webshop