29-06-2022

Ruim 80% van de mannen draagt een boxershort. Toch zijn er nogal wat ergernissen. Een welbekend probleem dat veel mannen ervaren zijn de opkruipende pijpjes van de boxer. Opkruipende boxershorts kunnen erg vervelend zijn en zelfs leiden tot irritatie. Ervaar jij ooit boxers die opkruipen? Dit zijn de meest voorkomende oorzaken mét oplossingen.

Waarom kruipen boxershorts omhoog?

Het opkruipen van de pijpjes kan verschillende oorzaken hebben. Draag jij boxershorts die niet goed aansluiten aan je been dan kan dat zorgen voor omhoogkruipende pijpjes. Ook de verkeerde maatkeuze kan ertoe leiden dat de boxershorts niet optimaal zitten waardoor je boxershort omhoogkruipt. Als laatste kan ook een verkeerd model boxershort zorgen voor vervelende opkruipende pijpjes.

Welke boxers kruipen niet op?

Boxershorts met een slim fit pasvorm zorgen ervoor dat het model perfect aan de benen aansluit en dus geen kans krijgt om op te kruipen. Dit zorgt voor een aangename fit en maximaal comfort. Daarnaast doet de juiste maat boxershort wonderen. Een te grote of te kleine maat kan gevolgen hebben voor de juiste ondersteuning en het draagcomfort. De juiste maat boxershort kies je vaak aan de hand van onze maattabel. Om geen last te hebben van opkruipende boxers is het ook van belang dat je het juiste model boxershort kiest.

Welk model boxershort past bij jou?

Ga voor een model boxershort dat goed bij je lichaamsbouw past. Mannen met wat stevigere bovenbenen kunnen beter kiezen voor boxershorts met langere pijpjes. Deze blijven beter zitten omdat de pijpjes langer zijn en de stof lager op je been zit. De onderkant van de pijpjes lopen namelijk taps toe waardoor deze niet makkelijk over het dikkere gedeelte van je been heen kunnen. Een boxershort met kortere pijpjes past dan weer beter bij mannen met smallere bovenbenen.

Waar let je nog meer op als je een boxer koopt?

Kies een boxershort niet op basis van een merk maar let naast de pasvorm ook goed op het materiaal en de kwaliteit. Bij een boxershort die jou goed past, die fijn zit, van goede kwaliteit is en waarbij je nog voldoende ruimte hebt om te bewegen kun je optimaal profiteren van het draagcomfort.

Boxershorts van bamboe absorberen zo’n 70% meer vocht dan katoenen boxershorts waardoor je een langer fris gevoel ervaart. Daarnaast zorgt bamboe voor zachtheid en dus geen irritaties van kriebelende stof of oncomfortabele randjes. De hoogwaardige kwaliteit en perfecte afwerking zorgen ervoor dat, ook na veelvuldig wassen, je boxershorts in vorm blijven. Welke kleur boxershort hangt natuurlijk af van je stijl en smaak. Het aanbod bamboe boxershorts van Bamigo varieert niet alleen in model maar ook in kleur. Voor welke set ga jij?

 

BEKIJK BOXERSHORTS