12-09-2018

Wauw, Bamigo is genomineerd voor de MKB Innovatie Top 100. Dat is natuurlijk geweldig nieuws! Dit jaar is er echter ook een publieksprijs en juist deze prijs willen wij heel graag in de wacht slepen. Dit kan echter niet zonder jullie hulp. Stem vandaag nog op Bamigo!

De MKB Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren. Innovatieve ondernemers uit midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de MKB Innovatie Top 100. Meer informatie daarover lees je hier.

Dit jaar is Bamigo genomineerd en maakt kans op de publieksprijs. Mocht Bamigo winnen dan mag het zich het meest innovatieve bedrijf van Nederland noemen. Die kans willen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan en daarom hebben we jouw hulp nodig. Of nog beter gezegd, jouw stem. Jouw stem brengt ons een klein stukje dichter bij de prijs die we graag willen winnen. Help jij ons die prijs binnen te slepen? Klik hieronder op ‘stem op ons’, vul Bamigo in en breng je stem uit. We zijn je dankbaar!

Stem op ons