28-09-2016

Al onze Bamigo’s verlangen naar de beste verzorging. Was ons daarom op de juiste manier om te zorgen dat jij ook blijft stralen als je onze Bamigo’s draagt. Maar op welke manier wassen is nou het beste voor jouw Bamigo product? Keep Cool! Dit kun je vinden in onze wasvoorschriften. Maar een van onze amigo’s, die hierin gespecialiseerd is, vertelt het jullie hier nogmaals.
 

Wasinstructies

Ook een Bamigo kan liefde gebruiken. Behandel jouw Bamigo’s dan ook op de manier zoals je zelf behandeld wilt worden. Verzorg ze goed. Onze amigo’s geven je aan aantal tips om aan te houden zodat je zeker weet dat jouw Bamigo een lekker lang leven voor de boeg heeft.
 

Onze zes gouden regels

Een:
Was de Bamigo’s niet te heet, daar houden ze niet van. Onze Bamigo’s worden er blij van als je 30 tot 40 graden aanhoudt. Gebruik je hogere temperaturen voor het wassen van jouw product dan bestaat de kans dat je de vezels beschadigd en dat is natuurlijk zonde. Dus onze tip: Keep Cool!

Twee:
Gebruik geen chloor of bleekmiddelen, daar houden onze Bamigo’s absoluut niet van. Waarom niet? Ook dit kan de vezels aantasten en ook dat zou zonde zijn van jouw Bamigo.

Drie:
Bamigo’s zijn het allermooiste in hun eigen kleur. Sorteer dan ook je witte shirts, longsleeves, tanktops, singlets en slips en was ze met een wasmiddel voor stralend witte Bamigo’s. Voor de zwarte Bamigo producten is wasmiddel voor de zwarte was het beste. Uiteraard gebruik je voor de kleurige Bamigo’s een wasmiddel voor kleur.

Vier:
En strijken? Dat is dus niet meer nodig. Alle Bamigo’s zijn namelijk strijkvrij. Mocht je jouw Bamigo toch willen strijken dan kan dat natuurlijk gewoon. Keep Cool! De vezels beschadigen dan niet.

Vijf:
Door de unieke eigenschappen van bamboe, het vermogen om te absorberen en te ventileren, drogen de Bamigo’s snel uit zichzelf. Onze tip is dus om de droger niet te gebruiken tijdens de verzorging van je Bamigo’s.

Zes:
Dat de Bamigo’s krimpen daar hoef je niet bang voor te zijn. De krimp is nagenoeg gelijk aan dat van katoenen producten. Wil je toch extra voorzichtig zijn met jouw Bamigo’s? Dat snappen onze amigo’s maar al te goed. Zij geven je dan de tip om een centrifuge stand van maximaal 600 toeren aan te houden.


Houd jij je bij het wassen van jouw Bamigo's aan de bovengenoemde zes tips dan zullen jouw Bamigo's je dankbaar zijn. Zo willen zij namelijk het liefst verzorgd worden en gaan ze lekker lang mee. Een kind kan de was doen toch? Mocht je toch nog vragen hebben over een van deze wasinstructies dan helpen onze amigo's je uiteraard graag.Bestel hier je eigen Bamigo's