07-05-2021

Een heren poloshirt is onmisbaar in je garderobe. Dit is een musthave item, omdat deze bij ontzettend veel gelegenheden te dragen is. De pique polo is stijlvol en sportief. Naast pique polo’s zijn er ook jersey polo’s. Een jersey polo is een meer casual variant, door de fijne en lichte stof. Een pique polo is gemaakt met de breitechniek pique, wat zorgt voor een stevige en dikkere stof, waardoor de pique polo een chique uitstraling heeft. Hieronder lees je bij welke gelegenheden je een polo kunt dragen.

Polo bij zakelijke gelegenheden

Een poloshirt is uitermate geschikt om naar zakelijke afspraken te dragen. Het is net iets minder formeel dan een overhemd, maar met de juiste kleur, schoenen en accessoires heb jij alsnog een verfijnde zakelijke look. Kies voor ingetogen kleuren zoals blauw, off-white of groengrijs. Combineer de polo met een loafer, pantalon en bijpassende riem en je zakelijke outfit is compleet.

Poloshirt heren in je vrije tijd

Vind je een casual T-shirt net iets te gewoontjes en ga je liever voor wat meer stijl? Dan is de pique polo ideaal om te dragen in je vrije tijd. Combineer de polo met een spijkerbroek en een paar sneakers en je outfit is helemaal compleet. Ga voor uitgesproken kleuren als groen, roze en lichtblauw en je bent hoe dan ook een eyecatcher.

Het ideale shirt voor op vakantie

Naast je vrije tijd en zakelijke afspraken is de polo ook uitermate geschikt om mee op reis te nemen. Ideaal voor loungen op het strand of op het terras, maar ook zeker geschikt voor een stedentrip. Combineer hem met een korte chino, loungeshort of zwembroek en je bent op ieder moment verzekerd van de juiste outfit.

Polo van bamboe

Wil je alle voordelen van een poloshirt combineren met stijl, een superzachte stof, extra lengte en een hoge vochtopname? Dan is het poloshirt van Bamigo de beste keuze voor jou. De polo is volledig vervaardigd in pique, dus zowel de kraag als de body. Dit zorgt voor een extra chique uitstraling. Door het gebruik van maar liefst 70% bamboe is de polo heerlijk zacht. De stof blijft ook na het wassen soepel in tegenstelling tot andere polo’s. Zo ben jij met een bamboe polo verzekerd van een ultiem draagcomfort. Door het toevoegen van extra stof aan de body heeft de polo altijd de juiste lengte, ook na veelvuldig wassen. Het poloshirt van Bamigo is verkrijgbaar in de kleuren blauw, donkerblauw, lichtblauw, off-white, roze, roestbruin, groen en groengrijs.

Bekijk alle kleuren